Dödens grupp (F) i fotbolls-EM börjar hetta till ordentligt. Lördagens match Portugal – Tyskland är på förhand lika intressant som tyskarnas första match mot Frankrike. Då gick fransmännen segrande ur striden med 1-0 och lördag eftermiddag 19/6 möter man alltså Portugal som vann över Ungern med 3-0 i sin EM-premiär. Cristiano Ronaldo stod för två av målen i den matchen. Tyskland har pressen på sig att inkassera en vinst, eller allra minst en poäng. Portugal kan vid seger med stor sannolikhet besegla Tysklands avancemangsöde från gruppen.

Portugal Tyskland live stream 19/6

Streama Portugal – Tyskland i Fotbolls-EM lördag 19 juni 2021 med avspark 18:00 hos C More om du inte har TV4 tillgängligt.

Titta på fotbolls-EM live stream utan reklamavbrott på C More och avsluta ditt abonnemang precis när du vill. Alltså ingen bindningstid, stanna bara så länge det passar dig!

Till C More här >>

fotbolls-em live streaming

Fotbolls-EM lördag 19 juni 2021

15.00 Ungern – Frankrike (TV4)
18.00 Portugal – Tyskland (TV4)
21.00 Spanien – Polen (TV4)

Läs mer om hur du kan se alla matcher i fotbolls-EM via live streaming.

Speltips Portugal – Tyskland 19 juni

Portugal med Cristiano Ronaldo i spetsen visade att man inte blir att leka med i premiären mot Ungern. Kraftigt spelövertag gav utdelning i form av tre mål varav ett på straff. Ronaldo var förstås som vanligt på spelhumör när det vankades mästerskapsmatch. Förutom de två mål Ronaldo gjorde så skrev han även dubbel EM-historia. Dels genom att ha gjort allra flest mål någonsin i EM-historien, och dels för att han nu deltagit i flest EM-turneringar av alla, även det någonsin.

Att ha spelövertag räcker inte alltid för att vinna, se bara på Sveriges match mot ganska överlägsna Spanien som slutade 0-0. Ibland räcker ett relativt kraftig spelövertag och många fler målchanser inte ens till en poäng. Tyskland var bättre i det mesta rent statistiskt i sin match mot Frankrike men förlorade ändå med 0-1.

Så hur ska vi nu tänka angående vårt spel på mötet Portugal – Tyskland? Jo vi tror starkt på en tät och tuff match med ganska få mål gjorda. Spelvärt känns då att tippa på att det inte görs fler än 2 mål totalt i matchen till odds 2.03 @Bet365.

Bästa EM-bonusarna 2021

Odds och livebetting är en spänningshöjare under fotbolls-EM och här är vad vi anser vara Sveriges bästa spelbolag och bonuserbjudanden för tillfället:

Läs också: Spela odds på fotbolls-EM 2021

Ps! Missa inte att se Sveriges gruppmotståndare Spanien och Polen i matchen efter Portugal – Tyskland senare på lördagskvällen.