Lördag kväll möter Spanien Polen hemma i Sevilla på samma arena som man tog sig an Sverige i den första omgången. Matchen startar 21:00 och ni ser den via live stream i din mobil, surfplatta eller dator på  C More här >>

Matchen mellan Spanien och Polen kan givetvis också ses på TV4. Men saknar ni tv-kanalen så är live streamingen ett alternativ.

Spanien bästa laget i gruppen

Spanien hade nog inte räknat med att bara få 0-0 mot Sverige hemma i Sevilla. Man dominerade spelet kraftigt och kunder gjort ett antal mål på Sverige. Trots matchbilden så hade Sverige två jättelägen som Alexander Isak låg bakom. Ett skott som styrdes av en spansk försvarare i stolpen och en passning som Marcus Berg inte lyckades förvalta.

Det är nog inget snack om att spelmässigt och tekniskt sätt så är Spanien bästa laget i gruppen och ja kanske hela EM. Men det gäller att göra mål för att vinna matcher. Jag tror vi kan förvänta oss en liknande matchbild lördag kväll mot Polen som den vi fick se mot Sverige. Spanien har haft lite svårt att bestämma sig för spetsforward i sin uppställning. Morata fick chansen mot Sverige men tog den inte. Frågan är om han startar mot Polen på nytt. En unik sak med Spaniens trupp det här mästerskapet är att ingen spelare från Real Madrid är uttagen.

Polen illa ute!

Polen som förlorade premiären mot Slovakien med 1-2 är illa ute i gruppen. Inget bra läge man skaffat sig då utgången i mötet med Spanien troligen är 0 poäng efter två spelade matcher. Vinner Sverige ikväll och Spanien samtidigt slår Polen så kommer Sverige ta sig vidare till slutspel. Även om Sverige förlorar ikväll så kommer man ha det i egna händer då man möte Polen i sista omgången. Men oavsett så är det nog bra att sluta minst 2:a i gruppen för att få en bättre lottning i slutspelet.

Speltipset

Vi tror att det kommer släppa för Spanien i det här mötet med Polen. Ett tidigt mål gör att spanjorerna kan slappna av och spela ut. Vi tror att Spanien slår Polen med minst 2 mål till oddset 1.95 @Unibet.

EM’s bästa bonuserbjudanden just nu

Odds och livebetting är en spänningshöjare under fotbolls-EM och här är vad vi anser vara Sveriges bästa spelbolag och bonuserbjudanden för tillfället:

Läs också: Spela odds på fotbolls-EM 2021

Fotbolls-EM lördag 19 juni 2021