Finländarna har fotbollsfeber och idag ska finsk sisu slå världsklass. Finland tar sig an världens bästa fotbollsnation Belgien (enligt nuvarande ställning i FIFA-rankingen) i den sista avgörande EM-gruppmatchen. Finland – Belgien live stream och ett speltips inför mötet i fotbolls-EM 2021 är här på sin plats!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Fotbolls-EM måndag 21 juni 2021

18:00 Ukraina – Österrike (SVT & C More)
18.00 Nordmakedonien – Nederländerna (SVT & C More)
21.00 Finland – Belgien (TV4 & C More)
21.00 Ryssland – Danmark (TV4 C More)

Läs mer om hur du kan se alla matcher i fotbolls-EM via live streaming.

Streama Finland – Belgien live

Den stora massan av befolkningen i Finland och väldigt många med finländskt ursprung boendes här i Sverige håller andan ikväll när Finland möter Belgien. Här hemma i Sverige kan man antingen se matchen på tv-kanal TV4 eller så går det alldeles utmärkt att se på Finland – Belgien live stream utan reklamavbrott i mobilen, tv’n, surfplattan eller datorn på C More här >>

Speltips Finland – Belgien 21/6

Nu gäller det för Finland! Belgien är redan klara för slutspel oavsett hur matchen mot Finland slutar. Men Finland själva har massor att kämpa för. Man behöver nödvändigtvis inte ta poäng mot Belgien för att avancera till slutspelet, men det underlättar såklart och förbättrar eventuellt situationen inför kommande match. Ettan och tvåan i gruppen tar sig vidare och Finland ligger i detta nu på tredje plats i grupp B. Eftersom fyra av de sex bästa grupptreorna når avancemang så ser det trots allt ljust ut för Finland. Vad man ska försöka undvika är att förlora för stort mot Belgien. Sker detta samtidigt som Danmark vinner med exakt 1-0 i sin match mot Ryssland så blir det dock ingen fortsättning för Finland i mästerskapet.

Finland har chansen att göra det närapå omöjliga, nämligen att ta sig till slutspelet i fotboll-EM och kanske till och med kämpa om en medalj. Vi tror att den finska sisun hjälper Finland att mot en såhär pass stark motståndare hålla nere dagens målskörd. Vi tippar på att det görs under totalt 2.5 mål i matchen Finland – Belgien till odds 1.90 @Bet365.

Odds och livebetting under EM

För att EM-nöjet ska bli ännu roligare och tillföra ytterligare ett adrenalinpåslag så har du möjligheten att spela på odds och livebetting under matcherna i fotbolls-EM. Våra favorit-spelbolag erbjuder även fina välkomstbonusar:

Läs också: Spela odds på fotbolls-EM 2021

Nu tar vi och tittar på Finland – Belgien live stream och låter oss upprymmas av den härliga atmosfär som fotbolls-EM omger oss med.