Svenskt jävlaranamma har tagit Sverige till åttondelsfinal i fotbolls-EM 2021 och i dagens avslutande gruppmatch mot Polen går vi för för gruppvinst. Sverige – Polen live stream, onsdag 23 juni med avspark kl: 18:00, är en självklarhet för alla som inte kan ratta in tv-kanalen TV4 där man är stationerad. Ena tipset inför matchen, en bit ner, går i blågula färger.

Fotbolls-EM onsdag 23 juni 2021

18.00 Sverige – Polen (TV4 & C More)
18.00 Slovakien – Spanien (TV4 & C More)
21.00 Tyskland – Ungern (SVT & C More)
21.00 Portugal – Frankrike (SVT & C More)

Streama Sverige – Polen live

Känns som att Sverige med lite nöd och näppe fått med sig riktigt bra resultat än så länge i detta fotbollsmästerskap. Vad har vi då åstadkommit hittills. Jo, oavgjort mot Spanien, trots att Sverige var kraftigt tillbakapressade hela matchen, och ett straffmål som sänkte Slovakien. När ska vi få se vårt stora framtidslöfte Alexander Isak blomma ut i landslaget? Kanske är det mot Polen hans målskytte drar igång på allvar. För dig som föredrar att streama Sverige – Polen i mobilen, plattan eller datorn helt utan reklamavbrott istället för att titta på TV4 (med reklam) har all möjlighet i världen att göra det. Se Sverige – Polen live stream på C More.

TILL C MORE HÄR >>

Läs även om hur du kan streama Sverige – Polen live i VM-kval play-off tisdag 29 mars 2022.

Sveriges startelva mot Polen

Målvakt: Robin Olsen
Backar: Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson
Mittfältare: Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg
Anfallare: Alexander Isak, Robin Quaison

Speltips Sverige – Polen 23/6

Sverige ska inte alls negligera Polens kapacitet idag. Även om Polen ligger sist i grupp E så har de, precis som Sverige spelat oavgjort mot Spanien och förlorade endast med uddamålet mot Slovakien. Faktum är att vinnaroddset för Polen är lägre än för Sverige (enligt Unibet). Och vi ska vara ärliga med att det svenska anfallsspelet inte har rosat oss hittills precis. Många saknar en Zlatan i laget medan vi också väntar på att Isak ska mantla herr Ibrahimovic’s målrock.

Janne Andersson är inte en förbundskapten som är van att ändra särskilt mycket i startelvorna när viktiga kval- och mästerskapsmatcher ska spelas. Nu sker det dock. Alexander Isak har efter fina insatser i fotbolls-EM’s första matcher blivit oumbärlig i anfallet. Men bredvid honom byter Janne ut Marcus Berg till förmån för Robin Quaison. Det ska bli intressant att se om och hur Jannes drag kan påverka anfallsspelet positivt. Ett eller annat svenskt spelmål vore på tiden och känslan är att ett Sverige som kan spela lite mer avslappnat idag kan spela ut lite mer än tidigare. polen måste vinna för chans till avancemang så all press på dem. Vi tar och delger två speltips här inför mötet Sverige – Polen:

Speltips 1: Över totalt 1.5 mål i matchen Sverige – Polen tippas till odds 1.37 @Unibet.
Speltips 2: Sverige vinner över Polen till odds 2.80 @Unibet.

EM-bonusar för odds och livebetting

På med Sverige-tröjan nu och tagga till inför Sveriges match mot Polen. De som önskar ännu mer spänning och adrenalinpåslag än vad, så att säga, matchen i sig självt utgör, kan avnjuta lite nervpirrande spel på odds både inför och under matchens gång. Ta hur många bonusar du vill och betta med massvis extra pengar.

Läs också: Spela odds på fotbolls-EM 2021

Låt svenska flaggan vaja en underbar lillördag som denna och förbered dig för att titta på Sverige – Polen via live streaming. Tiden tickar och snart är det dags för kamp, heja Sverige!