Missa inte den fruktansvärt spännande kampen mellan den walesiska draken och den danska kungens dynamit! Åttondelsfinalen i fotbolls-EM 2021 Wales – Danmark direktsänds via live stream från Johan Cruijff Arena i Amsterdam lördag 26 juni med avspark kl. 18:00. Vi er røde, vi er hvide!

Drakeld mot dansk dynamit

Rubriksättningen inför den här matchen skulle lika gärna kunna vara; ”Kampen mellan den onda draken och den omtyckta danska kungens mannar”. Danmark har fått nästan hela fotbollsvärlden på sin sida efter Christian Eriksens hjärtstopp i den första EM-matchen mot Finland. Kärleksförklaringar och hjärtliga hälsningar har vällt in till både honom som person och spelare men också till hela Danmark som fotbollsnation. Eriksens lagkompisar har fått ytterligare en stor sak att spela för än enbart deras egen vilja att nå framgång. Nästan lite synd om Wales som idag kommer att ses som den onda draken personifierad. Det danska laget kommer ge allt för att ”skydda” sin fotbollskung Christian från ett nederlag. Ska den walesiska draken lyckas bränna upp den danska drömmen om kvartsfinal, eller ska den danska dynamiten spränga den walesiska drömmen i småsmulor? Streama och tippa odds på Wales – Danmark nu!

Wales flaggaDanmarks flagga

Wales – Danmark live stream

Dankarna slöt verkligen upp på Parken i den sista gruppmatchen mot Ryssland där 23 644 åskådare sjöng och skrek sig hesa. Uppenbarligen var ”skön”-sången en hjälpande hand som bidrog till en säker 4-1 seger. Därmed klev Danmark över på rätt sida om avancemangsstrecket. Danmarks åttondelsfinalmotståndare Wales överraskade många genom att komma tvåa i sin grupp efter gruppvinnaren Italien. Schweiz kom trea och gruppjumbon Turkiet är utslagna. I Sverige sänder TV4 och C More matchen Wales – Danmark på lördag 26/6.

Se på Wales – Danmark live stream hos C MORE HÄR >>

Oddstipset inför Wales – Danmark

Ett snabbt kik på oddsen inför den walesiska drakens kamp mot den danska kungens rödvita pojkar så är Danmark storfavorit. Wales har visserligen ett fruktat tremanna-anfall med Gareth Bale (Tottenham), Aaron Ramsey (Juventus) och Daniel James (Manchester United). Men danskarna har en starkare helhet där varje position i laget är av en riktigt bra kaliber även om världsklasspelaren Kung Christian saknas på footbollsplanen.

Dansk seger tippas till odds 1.85 @Bet365.

Vi er røde, vi er hvide bonusar

Ladda inför matchen Wales – Danmark med att sjunga upp dig lite extra med ”Vi er røde, vi er hvide”. Tillsammans med betting på mötet så formtoppar vi spänningsnivån inför kampen. Plocka nu åt dig av bonuskakorna som här ligger uppdukade på kakfatet:

Betta på åttondelsfinalerna

Fotbolls-EM åttondelsfinaler 2021:
Åttondelsfinal 1: Lördag 26 juni 18.00 Wales – Danmark (TV4)
Åttondelsfinal 2: Lördag 26 juni 21.00 Italien – Österrike (SVT)
Åttondelsfinal 3: Söndag 27 juni 18.00 Nederländerna – Tjeckien (SVT)
Åttondelsfinal 4: Söndag 27 juni 21.00 Belgien – Portugal (TV4)
Åttondelsfinal 5: Måndag 28 juni 18.00 Kroatien – Spanien (TV4)
Åttondelsfinal 6: Måndag 28 juni 21.00 Frankrike – Schweiz (SVT)
Åttondelsfinal 7: Tisdag 29 juni 18.00 England – Tyskland (SVT)
Åttondelsfinal 8: Tisdag 29 juni 21.00 Sverige – Ukraina (TV4)

Läs också:
Spela odds på fotbolls-EM 2021
Fotbolls-EM live stream 2021

Vi står sammen side om side

Som den lille grimme ælling
Blir’ man rød og hvid på tæling
Selvom så man ligner en af de hvide svaner
På alverdens udebaner
Vi går frem mod fodboldstadion
Som de tapre tinsoldater
Som den lille store Claus
Klapper hele alle davs
Vi er røde
Vi er hvide
Vi står sammen
Side om side
Vi er røde
Vi er hvide
Vi står sammen
Side om side
Selo vilmål lukke sit øje
Når han ser en rød fodbold trøje
Vi må kæmpe om for det land
Der er bolde rå se at
Moder danmark elsker alle
Danske drenge der er glade