Fjärde åttondelsfinalen i fotbolls-EM 2021 spelas mellan Belgien och Portugal söndag 27 juni. Belgien – Portugal visas på tv-kanal TV4 samt kan streamas live på C More med matchstart kl. 21:00.

Belgien Portugal 8-delsfinal 27/6

Två 8-delsfinaler av verklig dignitet har vi att blicka fram emot i fotbolls-EM denna avslutande midsommarhelgsdag söndag 27/6. Först under kvällen så möter Holland Tjeckien 18:00. Sedan ger sig Belgien i kast med Portugal 21:00.

18.00 Nederländerna – Tjeckien (SVT)
21.00 Belgien – Portugal (TV4)

Streama alla matcher i fotbolls-EM på C More!

För dig som inte får nog av internationell fotboll i världsklass kan direkt efter mötet Belgien – Portugal streama och spela på två matcher i Copa America som är Sydamerikas svar på Europamästerskapet.

23:00 Brasilien – Ecuador
23:00 Venezuela – Peru

Streama alla matcher i Copa America på Unibet!

Speltipset inför Belgien Portugal

Belgien är inför fotbolls-EM 2021 rankad som världens bästa landsslag i fotboll. Åttondelens motståndarlag Portugal är rankad femma i världen. Framförallt blir anfallskampen mellan belgaren Romelu Lukaku och portugisen Cristiano Ronaldo extra intressant att följa. Det är också mellan dessa båda herrar som striden om skytteligatiteln förväntas stå emellan. Inför Belgien Portugal matchen leder Ronaldo skytteligan med 5 fullträffar hittills jämfört med Lukakus 3.

Under ett årtionde har Belgien ansetts ha ett fantastiskt fotbollslandslag med i stort sett lysande fotbollsstjärnor på varenda position i elvan. Men belgarna har ändå inte lyckats nå allra högst upp i någon av EM- eller VM-turneringarna man deltagit i. Ska drömmen om en mästartitel äntligen bli sann i år? Portugal är regerande Europamästare i fotboll och vill såklart försvara sin guldtitel. Därför ska det bli oerhört intressant att se om segertippade Belgien kan slå Portugal vilka har för vana att göra ruggigt bra ifrån sig i mästerskap trots epitetet underdog.

Tack vare båda lagens starka offensiva kvaliteter så tippar vi på att bägge lagen gör mål till oddset 1.83 @Bet365.

EM’s bästa 8-delsfinalbonusar

Tippa odds och streama Belgien Portugal för att inte missa chansen till en oförglömlig sportupplevelse!