Måndag kväll och Frankrike – Schweiz i åttondelsfinal i EM blir en kul och intressant match att titta på. Alla storlagen är kvar i turneringen när vi går in i åttondelsfinalerna i fotbolls EM. Italien och Danmark är de första två lagen som nått kvartsfinal. Lördag kväll spelar Belgien mot Portugal och Holland mot Tjeckien.

Frankrike Schweiz live stream

Saknar du tv kanalen TV4 som Frankrike Schweiz visas på så har du möjlighet att streama matchen. Med live stream menas att du kan se den över nätet så länge som du har ett en fungerande uppkoppling. Livestreaming har blivit populärt på senare år.

Streama Frankrike – Schweiz i fotbolls-EM på C More!

Frankrike regerande världsmästare

Fransmännen är så klart stora favoriter att ta hem hela EM turneringen. Men som så alltid så är det många bra lag i fotbollseuropa och det finns gott om kandidater som utmanar. Italien har imponerat såhär långt men hade det lite kämpigt med Österrike. Danmark verkar växa med turneringen och det ska bli intressant att se hur långt det danska laget kan ta sig. Vi tror att man kan tråckla sig enda till semifinal. Frankrike har som vanligt ett slagkraftigt lag. På mitten har man världens bästa defensiva spelare i sin position i Kanté. Den lille fransmannen läser spelet otroligt bra och bryter ofta många uppspel. Han är en riktig bollvinnare på mitten och täcker ytor som ingen annan kan.

Fronttrion i Frankrike är ett ständigt hot. Benzema, Mbappé och Griezmann håller alla världsklass. Schweiz borde bli en enkel nöt att knäcka för fransmännen men det finns några hot att se upp med i det Schweiziska laget.

Englandsproffs stommen i Schweiz

Dels har schweizarna Xhaka från Arsenal som sittande mittfältare. Han är fysiskt stark och det ska bli intressant att se hur han tar sig an Pogba. Det kan nog bli ett par härliga dueller mellan dessa herrar. Xhaka brukar gå in rejält i närkamperna och ofta komma ut vinnande ur duellerna med bollen. Sen har man sin lille playmaker till vardags i Liverpool. Shaqiri brukar kunna luckra upp de flesta försvar med sin aviga spelstil. Han är svår att få tag på den lille schweizaren.

Speltipset

Vi tror att Frankrike kommer reda ut den här matchen och vinna den. En rak etta testas på fransmännen till oddset 1.57 @unibet.

Vi tror också att Xhaka kommer dra på sig ett gult kort till oddset 2.90 @unibet

EM’s bästa 8-delsfinalbonusar

Frankrike Schweiz fotbolls EM