Fredag kväll 21:00 möts Belgien Italien och du ser matchen direkt via live stream hos C More. Det är den andra av två kvartsfinaler som spelas under fredagen.

Fredag 2 juli:
18.00 Schweiz – Spanien (TV4 & C More)
21.00 Belgien – Italien (SVT & C More)

Belgien Italien live stream

Visste du att du kan se alla matcher under fotbolls EM via livestreaming hos C More. Det enda du behöver är ett konto hos C More och en fungerande internetuppkoppling. Med live streaming menas att du streamar sändningen över nätet och ser den direkt via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. ”Belgien Italien live stream”, kommer garanterat vara ett av de mest eftersökta orden på Google när fredagen når sitt slut.

På vår sajt brukar vi tipsa om heta matcher som sänds via live stream. Där kan du läsa mer om vad som menas med live stream och dess innebörd. Du hittar information om olika streamingtjänster hos olika spelbolag. Det är inte bara fotbolls EM som du kan nå via live streaming utan mängder med andra sportevent.

Om vi fokuserar på kvällens match så är det hugget som stucket, vilka som är favoriter att ta sig vidare till semifinal. Personligen dog EM lite i och med Sveriges uttåg då det hade varit så häftigt att möta England i en kvartsfinal. Men hur som haver så den här matchen superintressant.

Belgien ett lag i världsklass

Det inte många tänker på är att Belgien faktiskt rankas som ett av världens bästa landslag. Vi och ni andra som är lite mer insatta har förstås koll då laget innehåller idel spelare av absolut världsklass. Bröderna Hazard, Kevin De Bruyne och Lukaku för att nämna några. Laget har utsetts till favoriter att vinna hela mästerskapet men frågan är om man klarar av Italien i kvartsfinalen på fredag kväll. Vi är inte så säkra på det! Belgien fick slita hårt med Portugal i åttondelsfinalen och dessutom fick man skador på nyckelspelare. Båda de två bästa spelarna (när de är i form) fick utgå pga skada. De Bruyne skadade vristen och Hazard såg ut att sträcka sig i låret.

Italien 0 insläppta på 12 senaste

Italien går bara inte att göra mål på. De gamla rävarna i mittförsvaret Bonucci och Chiellini har ett otroligt samarbete i mittlåset. Italien har hållit nollan under ordinarie matchtid i 12 raka matcher nu. Ett galet facit! Det som oroar inför kvartsfinalen mot Belgien nu är att Chiellini är tveksam till att starta matchen. Det kan bli avgörande för utgången av matchen. Man har sett hittills att italienarna är väldigt hungriga och att man vill mycket det här mästerskapet. Enda sen man missade VM i utslagsmatchen mot Sverige har man varit revanschsugna. Det är ingen som riktigt tänkt på Italien som en utmanare till titeln det här mästerskapet men oj så samspelta och kompakta de sett ut. Man pressar sin motståndare högt och man gör det tillsammans. Mancini har verkligen fått till ett starkt lagbygge.

InsigneBerardi och Immobile är fronttrion som ska ta Italien till semifinal. Locatelli till vardags i Sassulo har blommat ut i detta mästerskap. Tillsammans med Jorginho styr de mittfältet med bravur!

Speltipset

Vi tror att Italien kommer gå vidare ur den här matchen. Det kommer passa Italien perfekt att ligga lågt, sen pressa Belgien till misstag och ställa om snabbt.

Italien vinner över Belgien och avancerar till semifinal under ordinarie matchtid och gör det till det fina oddset 2.40 @Unibet.

Italien Belgien live stream