Danmark är enda nordiska landslaget kvar i fotbolls-EM och i dagens tidiga kvartsfinal står Tjeckien för motståndet. Tjeckien – Danmark har matchstart 18:00 och visas på SVT, SVT Play och C More.

Fotboll lördag 3 juli 2021

SYDAMERIKA: Copa América – Kvartsfinaler
02:00 Brasilien – Chile
Streama Copa America på Unibet här >>

EUROPA: EM – Kvartsfinaler
18:00 Tjeckien – Danmark
21:00 Ukraina – England

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 IFK Norrköping – Malmö FF
17:30 Degerfors IF – Östersunds FK

Recap på gårdagen

Igår blev det klart med första semifinalparet där Spanien möter Italien på tisdag. Vi fick vara med om två riktiga rysare och italiens match mot Belgien får nog sägas vara EM’s bästa match hittills. Italien gick segrande ur striden med 2-1. Schweiz vår återigen nära att göra en bragdmatch, den här gången i kvarten mot Spanien. Efter 1-1 vid full tid och en resultatlös förlängning så avgjordes kvartsfinalen på straffar. Trots katastrofal straffinledning från Spaniens sida med två missade straffar på de tre första slagna, så var schweizarna ännu sämre.

Tjeckien – Danmark tipset

Tjeckerna har spelat överraskande bra i detta fotbolls-EM och att formstarka Nederländerna skulle besegras med 2-0 i åttondelsfinalen var det nog inte många som såg komma. Men man förstod efter gruppspelet med vinsten mot Skottland 2-0, det oavgjorda resultat 1-1 mot Kroatien och uddamålsförlusten mot England 0-1, att Tjeckien har gott om kvalitet i laget.

Danskarna ser ut att bara bli starkare för varje dag som går. Efter den uppmärksammade förlustmatchen i gruppspelet mot Finland, där ju Christian Eriksen segnade ner på fotbollsplanen med hjärtstillestånd, har Danmark spelat upp sig alltmer ju längre EM-turneringen lider. Wales fullkomligen krossades med 4-0 i åttondelsfinalen och humöret är på topp hos det röd-vita laget. idag får man agera som favorit till segern mot Tjeckien enligt spelbolagen och vi ser ingen anledning att gå emot dem i det antagandet.

Danmark tippas vinna över Tjeckien till oddset 2.18 hos Unibet.

Unibet erbjudande >> Sätt in 100 kr och få ett 100kr free bet!

Fotboll söndag 4 juli 2021

SYDAMERIKA: Copa América – Kvartsfinaler
00:00 Uruguay – Colombia
03:00 Argentina – Ecuador
Streama Copa America på Unibet här >>

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 BK Häcken – AIK
15:00 Varberg BoIS – Kalmar FF
17:30 Hammarby IF – Halmstads BK
17:30 IK Sirius – Mjällby AIF

Sommarens överlägset bästa spelbolag & bonusar

Ta för dig av totalt tusentalet kronor i extraslantar att använda på sportspel när du registrerar konton gratis hos dem.

För mer tips på härliga oddsspel så dyk gärna in i vårt tidigare skrivna inlägg om att tippa vinnare i EM här.

Villkor och regler gäller hos alla spelbolagen.