Natten mellan måndag 5 juli och tisdag 6 juli kl. 01:00 spelar Brasilien och Peru semifinal i Copa America 2021. Streama Brasilien – Peru live och spela ett eller annat odds inför/under matchen. Se också vårt speltips inför semifinaldrabbningen längre ner.

Brasilien – Peru stream

Brasilien – Peru live stream visas direkt på hemsidan eller appen hos Unibet i alla dina skärmenheter när du är inloggad och har någon krona insatt på spelkontot. Samtidigt som du streamar Brasilen mot Peru kan du för det stora nöjets skull även betta på liveodds under matchens gång hos Unibet.

Unibet erbjudande >> Sätt in 100 kr och få ett 100kr free bet!

TILL UNIBET HÄR!

Speltips Brasilien – Peru

Måndagsnattens semifinalmatch i Copa America 2021 Brasilien – Peru är en repris på förra årets final. Brasilien vann då finalen mot Peru med 3-1. Inatt är en ny match och vinnaren får möta antingen Argentina eller Colombia som möts i den andra semifinalen under tisdag natt.

Brasilien gick ur kvalet till Copa America med idel vinster och nu under huvudturneringen så är man efter fyra matcher hittills obesegrade med bara en oavgjord. Nu är det som så att Brasilien och Peru redan mötts en gång under årets Copa America i det inledande gruppspelet. Här besegrade Brasilien Peru med hela 4-0.

Vi tippar att Brasilien vinner över Peru med minst 2 mål (asian handicap Brasilien -1.5) till odds 1.80 @Unibet.

Sport måndag 5 juli 2021

TENNIS: Wimbledon 8-delsfinaler
12:00 Berrettini M. (Ita) – Ivashka I. (Blr)
12:00 Khachanov K. (Rus) – Korda S. (Usa)
13:30 Fucsovics M. (Hun) – Rublev A. (Rus)
13:30 Shapovalov D. (Can) – Bautista-Agut R. (Esp)
14:30 Djokovic N. (Srb) – Garin C. (Chi)
15:30 Auger-Aliassime F. (Can) – Zverev A. (Ger)
15:30 Hurkacz H. (Pol) – Medvedev D. (Rus)
18:00 Federer R. (Sui) – Sonego L. (Ita)

FOTBOLL: Allsvenskan
19:00 Djurgårdens IF – Örebro SK
19:00 IFK Göteborg – IF Elfsborg

Sport tisdag 6 juli 2021

FOTBOLL: Copa América semifinal
01:00 Brasilien – Peru

ISHOCKEY: NHL final
02:00 Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning

FOTBOLL: Fotbolls-EM semifinal
21:00 Italien – Spanien