Häcken tar emot AIK idag hemma på Bravida Arena i Göteborg. Makrillarna är i stort poängbehov! Häcken – AIK har matchstart 15:00 och du ser den direkt på Kanal 5 eller via Discovery Plus.

Häcken behöver 3 poäng

Häcken är illa ute i årets Allsvenska upplaga då man endast tagit 1 seger på 8 spelade matcher. Med 3 oavgjorda i ryggen och resten förluster så ligger Häcken sist i Allsvenskan. Det var nog inte riktigt vad man hoppats på inför årets säsong. Målvakten Peter Abrahamsson saknas och även den finländska anfallaren Jasse Tuominen. Vid seger så skulle man klättra upp över strecket om de övriga lagen, Örebro, Varberg och Östersund tappar poäng.

AIK ångar på

AIK har inlett helt okey men behöver börja ta 3 poängare om man ska något med slutstriden att göra när Allsvenskan drar ihop sig i höst. Man har 6 poäng upp till Malmö FF men med två matcher mindre spelade i den haltande tabellen. Anfallaren Filip Rogic saknas inför dagens match. I övrigt har man en full trupp att tillgå och kommer så klart gå för 3 poäng här.

Speltipset

Det blir varmt idag och det kan säkerligen göra att tempot går ner. Båda lagen är målsnåla så vi är inne på ett underspel i det här mötet. Mindre än 2.5 mål i matchen synas till oddset 1.75 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

 Bra erbjudanden i samband med Allsvenskan

Allsvenskan Live Stream