Vilken fantastiskt härlig julimånad vi fotbollsälskare får, det blir Argentina mot Brasilien i Copa America finalen 2021 och drömfinalen är således ett faktum! Argentina vann en riktig semifinalrysare mot Colombia efter straffläggning. Brasilien slog Peru i sin semifinal rättvist med 1-0. Nu kan vi se fram emot att titta på Argentina Brasilien live stream under lördag natt (tidig söndag morgon 11 juli) med matchstart kl. 02:00. Senare samma dag väntar finalmatch i fotbolls-EM!

Titta på Argentina Brasilien live stream

På ett sätt är sommaren 2021 en fantastisk sådan med final i både Copa America och Europamästerskapet i fotboll under samma dygn söndag 11 juli. Först rivstartar vi söndagsdygnet med Argentina Brasilien i Copa America finalen kl. 02:00 och så får vi vila fram till kvällen 21:00 och Italien mot antingen England eller Danmark.

Se årets Copa America final 2021 Argentina Brasilien via live stream hos Unibet här för dig som är inloggad och satt in en eller annan krona på spelkontot. Att registrera konto på Unibet kostar ingenting alls men du behöver ha minst någon krona insatt hos dem för att kunna streama Argentina Brasilien och alla annan sport fritt dygnet runt, året om. Men utnyttja gärna Unibets fina välkomsterbjudande där du får ett 100kr free bet när du sätter in 100 kr av dina egna pengar. på så sätt har du ju då pengar på spelkontot och kan streama massvis med fotboll, hockey, tennis, basket, trav, dart, beachvolleyboll, e-sport o.s.v… utan extra kostnad. Streama Argentina Brasilien live genom att regga dig gratis nu!

TILL UNIBET HÄR!

Gigantmöte med så mycket historia

Fotbollsstadion Maracanã i Rio de Janeiro, Brasilien, står värd för finalmatchen i Copa America 2021. Så himla kul då att värdlandet Brasilien tog sig till final inför hemmapubliken. Och särskilt roligt är det att motståndaren heter Argentina. Så mycket historia finns i deras inbördes duster med så många storspelare som kommit och gått genom åren i de bägge landslagen. Idag heter superstjärnorna framför andra Lionel Messi och Neymar. Återstår att se vem av dem som får kliva upp på segerpodiet och lyfta segerbucklan i skyn. Förra gången det sydamerikanska mästerskapet gick av stapeln 2019 så slog Braslien ut Argentina i semifinalen med 2-0. Sedermera blev Braslien Copa America mästare 2019 efter finalvinst över Peru. Men i år så vann Argentina och Brasilien sina respektive gruppspel vilket fick påföljden att de således inte riskerade att mötas förrän tidigast i finalen. Men för att fortsatt att bedyra vår kärlek för fotbollskamperna mellan Argentina och Brasilien så tar vi och kikar lite på höjdpunkterna från deras semifinalmöte i Copa America för två år sedan:

 

Argentina och Messi

Man kan ibland undra vad det är som gör att några av världens absolut bästa spelare genom tiderna har gemensamt att de är argentinare och väldigt korta till växten? Legendariska Maradona hade en sagolik bollkänsla som av många jämförs med Lionel Messis otroliga bollteknik. Båda var också kortare än genomsnittet längdmässigt. Båda har säkerligen utvecklat en säregen teknik som kompensation för storlek och styrka, och så växte de ju upp i Argentina där fotboll är religion för merparten av invånarna. Vi kan inte låta bli att titta på sett sammansatt videoklipp med ifrån Messis bästa stunder som fotbollsspelare:

 

Brasilien och Neymar

Brasliens landslag i fotboll är kanske det mest älskade av alla världens fotbollslandslag. Oerhört många, inte bara brasilianare, följer Brasliens matcher i stora mästerskap med stor spänning och förväntan, inte minst i Sverige. Sedan Pelé’s dagar har Braslien varit ett lag som vi svenskar älskar att titta på. Och precis som med Argentina så finns det nästan alltid en speciell spelare som sticker ut lite extra, och som anses vara bland världens största fotbollsspelare just denna tid. Idag heter han Neymar. Brasilianaren har bland annat kamperat ihop med Messi i Barcelona under flera år innan Neymar valde att spela i Paris SG istället. En lite videolektion om vad Neymar bland annat åstadkommit med sina fotbollskonster är värt att avnjuta några minuter:

 

Argentina Brasilien speltips 11/7

Troligen får vi inte se något målfyrverkeri mellan Argentina och Brasilien i finalen av Copa America 2021. Speciellt Brasilien har vunnit sina matcher genom ett väldisciplinerat försvarsspel som grund i sin speltaktik. Under de tre senaste matcherna i Copa America har Brasilien gjort ett mål i vardera match vilket slutat med två 1-0 vinster och en oavgjord 1-1. Argentina däremot har haft det lite roligare framåt och gjort nio mål totalt i sina tre senaste. Vad som ändå kanske talar för att vi får se mål från både Argentina och Brasilien är att Messi leder Copa America’s skytteliga med 3 mål och 2 assist före skytteligatvåan Neymar med 2 mål och 2 assist. Vi kör på två speltips finalmatchen till ära!

Speltips 1: Båda lagen gör mål i matchen, odds 2,12 @Unibet.

Speltips 2: Messi gör mål, odds 3,40 @Unibet.