Se Italien England live stream direkt från Wembley! Vem vinner Fotbolls EM 2020/21? Äntligen ska det avgöras för vilken nation som kan titulera sig som Europas bästa lag i landslagsfotboll. Efter kval, gruppspel och slutspel så är det nu dags för den åtråvärda finalen som spelas på Wembley Stadium.

Italien England live stream

Är du på semester och kanske sitter i en husvagn eller husbil? Eller är du inbokad på ett tåg just 21:00 så att du inte har tillgång till tv kanalen TV4 som sänder EM finalen så finns det andra alternativ att se Italien England via live streaming direkt i din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Det fungerar precis som att se fotbollsmatch på tv med skillnaden att du streamar den över nätet istället.

Den bästa kvaliteten hittar du för Italien England live stream på C More här >>

När du streamar England Italien över nätet så kan du vänta dig en fördröjning på några sekunder till skillnad om du sett matchen via en tv nätet. Men kvaliteten kan i många fall upplevas som bättre över nätet. Det beror helt och hållet på upplösningen som din tv har i förhållande till din dator, mobil eller surfplatta.

”England Italien live stream” är förmodligen det sökord som det kommer googlas mest på Söndag kväll.

Streamingen når nya höjder

Under de senaste åren har live streamingen av sport ökat lavinartat. Det gör att nästan alla event som pågår runt om i världen som är av stor dignitet streamas live. EM finalen mellan Italien och England är en sådan händelse som du kan se oavsett var du befinner dig.

Det är snart ett faktum att det faktiskt är fler människor på vårt jordklot som streamar en fotbollsmatch än som ser den via det digitala tv marknätet. Dessutom har tekniken har blivit så pass bra och hastigheten på internet gör det möjligt att se matcher via live stream i realtid.

Live stream och spelbolag

Livestreamingen är något som spelbolagen dragit nytta av. Att du faktiskt kan se matchen live direkt på spelbolagens hemsidor och samtidigt tippa på den gör att spänningen och omsättningen ökar markant. Live spel förekommer därför allt oftare under matchens gång där du kan tippa olika företeelser som ska kunna inträffa.

  • Vem får nästa inkast?
  • Vem får nästa hörna?
  • Vilken spelare får nästa varning?

Dessa är exempel på live spel som förekommer i samband med att du streamar fotbollsmatchen live.

Engelsmännen knappa favoriter

England är knappa favoriter att vinna matchen mot Italien enligt spelbolagen. Engelsmännen ger 2.60 gånger pengarna @Unibet medans Italien står till 3.20 gånger pengarna @Unibet. Observera att England står som bortalag hos spelbolagen men att matchen spelas på Wembley. Det innebär att engelsmännen har hemmaplan och får så klart en fördel av det. Landet har spelat de flesta av sina matcher i EM på Wembley och det har så klart lett till att landet enklare kunnat nå finalen. Även om mästerskapet i stort sett spelats på lite olika arenor runt om i Europa så har England fått sina matcher på hemmaplan. Historiskt sett så har värdnationer gått långt i stora mästerskap och det är inget undantag att engelsmännen tagit sig såhär långt i EM turneringen.

Italienarnas tuffaste motståndet hittills

Italien kommer helt klart vara det svåraste motståndet hittills för England att ta sig an. Italien har haft en svår väg för att nå finalen och har visat att man är värdiga att vara där i sitt sett att spela. Vi kunde se i semifinalen mot Spanien hur hårt laget arbetar. Man pressar sina motståndare högt och har en stabilitet i laget och släpper nästan inte in några mål alls. Man har släppt in 2 mål på de 13 senaste matcherna varav ett har kommit på straff (mot Belgien i kvartsfinalen). Chiellini och Bonucci har sån rutin i mittförsvaret och är samspelta då man har ett antal timmar ihop till vardags i Juventus.

Framåt har man Insigne, Immobile och Chiesa. Den sistnämnda har visat upp en otrolig form under Fotbolls EM. Han var starkt bidragande till att Spanien fick respass i semifinalen med sitt 1-0 mål. Om det nu inte skulle hända något spektakulärt domslut till italienarnas fördel i EM finalen så vinner man Europamästerskapet på ett värdigt vis!

England har gjort det bra

Är det äntligen dags för England att vinna ett stort mästerskap? Man har inte gjort det sen VM 1966, dvs 55 år sen sist. Det har alltså gått en lång lång tid innan man senast titulerade sig som mästare. Man har under mästerskapet diskuterat Southgates laguttagningar och framför allt är det väl en spelare som man pratat flitigt om. Namnet som alla engelska fans vill ha med på planen är Jack Grealish hemmahörandes i Aston Villa. Britten har legat bakom många mål när han fått hoppa in, och i klubblaget brukar han dominera de flesta av sina motståndare när han forsar fram på sin kant.

Är det något som Southgate brottas med så är det om han ska starta Grealish eller inte i finalen. Vi tror dock tyvärr att han kommer göra precis som tidigare i mästerskapet och låta Jack inleda på bänken. Tittar man på några svagheter så är det förmodligen defensiven som Southgate har synpunkter på. Det gör att han väljer andra alternativ inledningsvis i matcherna. Southgate lär inte ändra på ett vinnande koncept och kommer förmodligen inte göra det i finalen heller. Rice har fått sitt stora genombrott i det här mästerskapet. Den unga engelsmannen har gjort det bra defensivt på mitten. Det är inte konstigt att Chelsea och andra storklubbar rycker i West Ham spelaren som antagligen kommer byta klubbadress till hösten.

Italien England speltips

Båda lagen har imponerat på oss under mästerskapet där Italien är det lag som överraskat mest på oss. Hur matchen kommer sluta söndag kväll är väldigt svårt att säga. Men som alltid så brukar lagen gå ut och spela väldigt säkert utan risktagande. Många spelare bakom boll där det handlar om att minimera riskerna. Tillfälligheter som avgör och varför inte på en straffspark. Vårt speltips i EM finalen blir således ett underspel där vi inte tror på speciellt mycket mål. Under 2.5 mål i matchen under ordinarie matchtid rekas till oddset 1.47 @Unibet.

Italien England har matchstart 21:00 Söndag kväll och visas av TV4 och C More. Hur tror ni att matchen mellan Italien och England slutar? Vem vinner EM Guld i fotboll 2020/21? Kommentera gärna!

 

Italien England live stream