Avsaknaden och tomheten efter fotbolls-EM är stor. Italien är nya Europamästare och vi riktar nu istället in oss på Champions League kvalets andra rundor i åttondelsfinalerna. Riga FC och Malmö FF gör upp i dagens enda returmatch i Champions League kvalets åttondelsfinal som innehåller ett svenskt lag. Malmö har 1-0 att gå på ifrån första rundan mellan Riga och Malmö slutade

Speltips Riga – Malmö

Antonio-Mirko Colak blev segerskytt för Malmö FF i den första rundan av åttondelsfinalen mot Riga FC för sex dagar sedan. Då var det ett överväldigande kraftigt spelövertag för Malmö med 65% bollinnehav och 22-1 i målchanser. Kan bara Malmö förbättra sin måleffektivitet några ynka procent jämfört med den matchen så bör malmö vinna med minst 2 mål idag.

Tipset: Malmö FF vinner över Riga FC med minst 2 mål (asian handicap Malmö FF -1,5) till odds 2.02 @Unibet.