Ikväll kan ni se Valencia Villarreal live stream hos sportkanalen. Fotbolls EM har precis avslutats med Italien som segrare och fotbollen tar då ett välbehövligt uppehåll. Men vissa lag har redan påbörjat uppbygganden inför den kommande säsongen.

Valencia Villarreal live stream

Ikväll klockan 19:30 kan ni se en träningsmatch mellan de spanska lagen Valencia och Villarreal via live streaming hos C More här >>. Med live streaming menas att du ser matchen över nätet via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Detta fungerar så länge som du har en internetuppkoppling med skaplig täckning. När du streamar Valencia Villarreal så kan du förvänta dig några sekunders fördröjning. Oavsett är det ett kul inslag och kunna följa sina favoritlag om man saknar tv kanalen. Speciellt nu i semestertider.

Förra säsongen

Valencia som brukar vara med i toppen slutade på en 13:e plats förra säsongen i La Liga. Laget fick inte alls till det där ambitionerna är så pass mycket högre än en mitten placering i tabellen. Villarreal däremot tog sig till Europa League och det blir sådan skillnad när man placerar sig bra för vilka möjligheter som öppnar upp sig på transfermarknaden. Villarreal har hämtat in två spelare som ser spännande ut. Dia Boulaye från Reims och Iosifov Nikita från Lokotiv Moskva.

Speltipset

Det är nog inget spelbolag som erbjuder spel på denna träningsmatch så tyvärr finns det inga odds att återge. Men ska vi tippa utgången så blir det nog ett överspel med fler än 2.5 mål i matchen där Valencia står som segrare. (Man har ingen aning om vilka spelare som lagen ställer upp med och trupperna lär luftas rejält).

valencia

valencia