Djurgårdens IF – IK Sirius och Halmstads BK – Varberg BoIS är dagens allsvenska matcher på fotbollstablån måndag 19 juli och vi tippar idag en dubbel med fint spelvärde.

Allsvenskan 19/7

19:00 Djurgårdens IF – IK Sirius
19:00

Dubbeloddset 19 juli

Djurgårdens IF – IK Sirius (1)
Djurgården har idag möjligheten att återta andraplatsen i Allsvenskan och har för tillfället två matcher färre spelade än både tvåan IF Elfsborg och serieledarna Malmö FF. IK Sirius kämpar framförallt för att inte halka ner i bottenstriden. Just nu ser det trots allt ganska ljust ut med fyra poäng till godo till nästjumbon Östersunds FK och jumbon Varberg BoIS samt en match mindre spelad än Östersund. När det gäller dagens ska hemmaplan idag mot Sirius inte kunna sluta på annat sätt än med hemmaseger till odds 1.40 @Unibet.

Halmstads BK – Varberg BoIS (Under 2.5 mål)
Spännande match väntar mellan Halmstad och Varberg i nedre delen av den allsvenska tabellen. Ligatolvan Halmstad har inte förlorat någon av deras fem senaste matcher men har å andra sidan samtidigt bara vunnit en av dem. Nästjumbon Varberg har också vunnit en på de fem senaste men kammat hem tre förluster. Men en poäng mot Kalmar och endast uddamålsförlust borta mot AIK så är formen inte helt borta ändå. Gemensamt för både Halmstad och Varberg i matcherna som spelats hittills nu under juli är att de inte är särskilt målrika. Tippar därför på att under 2.5 ml görs i matchen till odds 1.74 @Unibet.

Dubbeln som spelas blir således 2.44 @Unibet.