Idag, söndag 25 juli 2021 kl. 12:30, går avkastet i damernas OS-match Spanien – Sverige. Senast Sverige mötte Spanien för ungefär fyra månader sedan så spelade de oavgjort med varandra i OS-kvalet. Alltså har vi en riktig nagelbitare att se fram emot!

Matchen Spanien – Sverige visas på TV-kanal 5.

Spanien – Sverige OS-tipset 25/7

I mars tidigare i år så var det just Sverige och Spanien som tog sina OS-platser via OS-kvalets gruppspel innehållandes även Argentina som kom sist och missade sommar-OS. Och när Europamästerskapet i handboll för damer spelades för knappt ett år sedan så kom Spanien näst sist och Sverige sist i det sex lag stora gruppspelet. Så vi kanske inte ska ha några jättestora förväntningar på handbollssvenskorna i detta OS. Men med mycket hjärta och för spänningens skull så tippar vi svensk vinst mot spanjorskorna till oddset 2.40 @Unibet.

Svenska flaggan