Det börjar dra ihop sig till en ny Premier League säsong och som alltid är det Silly Season enda in i kaklet tills ligan startar. Det ryktas om att några stora namn kommer byta klubb i sommar men vilken klubb som de går till eller om de blir kvar vet vi inte.

Harry Kane till Manchester City

En av de största namnen som det rykts om på transfermarknaden är Tottenhams 23-årige anfallare Harry Kane. Han var starkt bidragande till att England tog sig till final i EM och han har även varit en pålitlig målskytt och framspelare i Tottenham de senaste säsongerna. Nu ryktas det om att Harry Kane kommer byta klubb i sommar och flera storklubbar drar i engelsmannen.

Stor favorit till att värva spelaren är Manchester City där ryktena varit väldigt heta sista tiden. Enligt oddsen är chansen större att spelaren går till Manchester City än att han blir kvar i Tottenham.

Vårt speltips

Vi tror att Harry Kane kommer byta klubb till Manchester City till oddset 1.35 @Unibet (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

harry kane manchester city

Än mer troligt blir det att han byter till Manchester City när man börjar se klipp på youtube där man eventuellt välkomnar han till Manchester City. Vad tror ni själva? Kommer Harry Kane lämna Tottenham och till vilken klubb går han i sådana fall?

Om han inte lämnar för Manchester City så talar oddsen för att han blir kvar i Tottenham. Manchester United finns med i rykteskarusellen men man är inte i samma behov av en central striker som City då man har Cavani på topp. Att han skulle gå till Chelsea känns inte heller troligt då man ryktas vara intresserade av Chiesa och Haaland.