Förra säsongen var Jack Grealish ett utropstecken i Aston Villa där han bidrog med 6 mål under säsongen trots att han missade flertalet matcher pga skada. Under sommarens EM turnering var det en av de spelare som fansen önskade se allra helst i Englands startelva. Tyvärr valde Southgate många gånger andra alternativ på Grealish position. Men helt klart att det blev skillnad när Grealish antingen startade eller hoppade in i matcherna.

Var spelar Jack Grealish säsongen 2021/2022?

Efter engelsmannens fina insatser så har storklubbarna fått upp ögonen. Manchester City har länge varit storfavorit att värva spelaren. Det är till och med större chans enligt oddsen att Grealish går till Manchester City än att han blir kvar i Aston Villa. Oddset på att han spelar i Manchester City nästa säsong är 1.70 i dagsläget och att han blir kvar i Villa 2.00. Men ett litet roligt rykte som dök upp under gårdagen är att Chelsea är intresserade. Tutto Mercato Web hävdar att Chelsea håller på att snuva Manchester City på Jack Grelish. Han kommer inte komma billigt, om så vore fallet. Villa uppges vilja ha närmre £100M för sin guldklimp. Just nu ger en sådan övergång 34.00 gånger pengarna och känns alldeles för bra för att inte chansa en liten slant på.

Speltipset blir därför att Jack Grealish går till Chelsea till oddset 34.00 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras). Insatsen på detta är så klart låg då risken är hög. Var tror ni att Jack Grealish spelar nästa säsong? Blir det en transfer denna sommar för britten? Kommentera gärna!

jack grealish transfer odds