Degerfors tar idag emot Varberg hemma på Stora Valla. Arenan tar normalt sett in ca 7500 åskådare men under pandemitider så kommer det så klart vara mycket mindre. Den 12:e spelaren som Stora Vallas publik brukar vara kommer man inte få med sig som stöd i ryggen än.. Dock är Degerfors bra hemma!

Speltips Degerfors Varberg

Innan förlusten senast hemma mot Malmö FF så hade man 3 raka segrar. Just på hemmaplan är det som man plockar sina poäng. Nu när det kommer ett viktigt möte med Varberg som i slutändan kan handla om att hänga kvar så tror vi att man kommer vara taggade till tusen. Bortser vi från förlusten mot serieledaren Malmö FF så tror vi att man kommer fortsätta sin fin trend på Stora Valla. Just Degerfors och Varberg var stora rivaler under tiden i Superettan där man hade häftiga och jämna möten mot varandra. På den tiden handlade det om att ta klivet upp i Allsvenskan och nu för tiden handlar det om att hänga kvar.

Skadeläget ser ljust ut i hemmalaget och man har en fri trupp att välja ifrån när startelvan ska tas ut. Varberg har haft det lite tyngre i bortaspelet och endast mäktat med 1 seger den här säsongen på 6 matcher. En knäskada stoppar Ayer Boya K från spel och Birkfeldt har problem med en fot och kommer inte heller till spel för Varberg. Vi tror tyvärr inte att man får med sig något från den här matchen.

En rak etta på Degerfors synas till oddset 2.50 @Unibet.

Degerfors – Varberg har matchstart 17:30 och döms av Maqedonci G

Speltips Degerfors IF - Varberg