Dortmund Bayern live stream och speltips inför finalen i Tyska supercupen 2021: Tyska supercupen 2021 är en engångsmatch som spelas likt en final mellan föregående säsongs Bundesligamästare och vinnarna av den tyska cupen DFB-Pokal. Precis som föregående år så möts i år Borussia Dortmund och Bayern München igen. Förra året vann Bayern med 3-2. Årets finalmatch Borussia Dortmund – Bayern München i tyska supercupen har avspark 20:30 tisdag 17 augusti 2021.

Dortmund Bayern live stream 17/8

Borussia Dortmund har en stor möjlighet att vinna Tyska supercupen 2021. Motståndaren Bayern München har inte övertygat alls, varken i träningsmatcherna i juli eller i Bundesligapremiären mot Mönchengladbach i fredags förra veckan som slutade oavgjort 1-1. Dessförinnan hade det blivit tre förluster och en oavgjord på fyra matcher. Inget vidare med andra ord för att vara regerande ligamästare. Se på Dortmund Bayern live stream direkt i mobilen, paddan eller datorn hos Unibet utan extra kostnad. Det enda som krävs för att streama sport dygnet runt, alla dagar om året, är att du registrerar ett konto hos unibet (vilket är gratis att göra) och därefter tar din välkomstbonus på 100kr som du får när du gör din första insättning på spelkontot med 100kr. Vad du får då är totalt 200kr att spela på odds med (om du vill) samt tillgång till live streaming för all framtid så länge du har pengar ståendes på spelkontot.

TILL UNIBET HÄR >>

Speltips Dortmund Bayern 17 aug 2021

Som vi skrev ovan så är det ett gyllene tillfälle för Dortmund att ta revansch för förlusten förra året i den tyska supercupen. Bayern München verkar vara ur slag för tillfället medan Borussia Dortmund istället är i kanonform. Och föga förvånade blir vi om vi får se en norsk finalhjälte i Erling Håland. Norrmannen inledde den tyska ligasäsongen lysande när Dortmund i lördags premiärvann över Eintracht Frankfurt med hela 5-2. Håland gjorde två av målen och spelade även fram till två. Fint dagsverke från den glödhete norrmannen. Vi tippar på att Erling Håland blir målskytt i Tyska supercupen till oddset 1.73 @Unibet.

 

Dortmund Bayern Live Stream Tyska Supercupen 2021