Malmö FF gjorde det inte många trodde skulle vara möjligt när de besegrade Glasgow Rangers i semifinalen av kvalet till Champions League över två möten. Nu ska Malmö FF ta sig an bulgariska mästarlaget Ludogorets i finalens första runda av Champions League kvalet. Matchstart för Malmö FF – Ludogorets sker kl. 21:00 onsdag 18 augusti 2021. Returen spelas nästa onsdag 24/8.

Kvalfinaler Champions League18 aug

21:00 Benfica (Portugal) – PSV (Nederländerna)
21:00 Malmö FF (Sverige) – Ludogorets (Bulgarien)
21:00 Young Boys (Schweiz) – Ferencvaros (Ungern)

Malmö FF – Ludogorets CL-tipset 18/8

Malmö FF går ”all in” för Champions League och får då räkna med att resultaten i Allsvenskan inte går Malmöiternas väg när spelschemat är som mest pressat. Efter Malmös mäktiga insatser med 2-1 vinster både på hemma- och bortaplan mot Glasgow Rangers så blev det direkt efter förlust med 2-3 på hemmaplan mot IFK Göteborg i Allsvenskan. Urladdningar i Champions League har sitt pris. Förhoppningsvis har dock nu Malmö samlat på sig krafter nog för att besegra det sista bulgariska hotet innan spel i Champions League’s huvudturnering blir verklighet. Men det blir sannerligen ingen lätt uppgift. Ludogorets är Bulgariens klart största fotbollsklubb med massor av meriter. 10 år i rad har Ludogorets blivit bulgariska mästare i fotboll och ger varje år ofta storlag i Europa rejäla matcher om vidareavancemang i Champions League. På hemmaplan bör ändå Malmö FF vinna tänker vi, annars kan det bli svårt för dem i returen nere i Bulgarien kommande vecka. Malmö FF tippas som vinnare över Ludogorets onsdag 18/8 till oddset 2.00 @Unibet.

Malmö FF - Ludogorets Final Champions League-kval 18/8