Sampdoria – Milan och Cagliari – Spezia är måndagens matcher i Serie A och som fullbordar den första omgången för säsongen 2021/22. Bägge matcherna finns att se på via live stream hos både Unibet och Bet365 i alla dina skärmenheter.

Måndagens fotboll 23/8

SVERIGE: Allsvenskan
19:00 Djurgårdens IF – Mjällby AIF
19:00 IFK Göteborg – Varberg BoIS
19:00 Östersunds FK – Kalmar FF

ENGLAND: Premier League
21:00 West Ham – Leicester

ITALIEN: Serie A
18:30 Cagliari – Spezia
20:45 Sampdoria – Milan

SPANIEN: La Liga
20:00 Getafe – Sevilla
22:00 Osasuna – Celta Vigo

Speltips Sampdoria – Milan 23 aug

Zlatan Ibrahimovic får vi tyvärr inte se denna måndagsafton när Milan åkt till Genoa för match mot Sampdoria. Svensken rehabiliterar fortfarande sin något efterhängsna knäskada som han ådrog sig bara ett par få veckor innan fotbolls-EM i somras. Men även om Zlatan saknas på planen ikväll så får vi nöjet att se en annan storväxt spelare göra ligadebut för AC Milan idag., nämligen Olivier Giroud. Fransmannen värvades från Chelsea nu i juli där han spelade fyra säsonger och gjorde totalt 17 mål på 75 framträdanden. Kanske ingen exceptionellt hög målprocent men han är troligen en typ av spelare som Milan behöver som komplement till Zlatan. Giroud har också börjat sin sejour i Milan lovande med flera mål gjorda under de få träningsmatcher han hunnit med att medverka i än så länge.

AC Milan slutade i fjol tvåa i Serie A efter ligasegrarn Inter. Men det var en dramatisk upplösning av Serie A säsongen där Milan vann den allra sista superviktiga ligamatchen mot Atalanta som slutade. Tack var vinsten blev Milan tvåa istället för femma och får i år spela Champions League fotboll istället för i Europa League. Slutställningen:

  1. Inter 91 poäng
  2. Milan 79p
  3. Atalanta 78p
  4. Juventus 78p
  5. Napoli 77p

Vi får ändå förhoppningsvis se en svensk på fotbollsplanen ikväll då Albin Ekdal normalt är en given startspelare för Sampdoria. Men att laget ska kunna vinna över Milan, ens på hemmaplan tror vi är föga troligt. Bortaseger för Milan tippas till odds 2.00 @Bet365.

Sampdoria - Milan Live Stream & Speltips 23/8