Avgörandet är alltså här, Malmö FF ska idag 24 augusti ta sig in i klubbfotbollens absoluta finrum Champions League. Dagens helt avgörande returmatch mot Ludogorets spelas på Huvepharma Arena i staden Razgrad i Bulgarien med matchstart klockan 21:00.

Streama Ludogorets – Malmö FF på Viaplay här >>

Skört drömläge för MFF

Efter 2-0 i Malmö senast är det drömläge för MFF mot Ludogorets. Men ett skört och sårbart drömläge. Eftersom inte mål på bortaplan premieras högre nu för tiden så är inte ett Malmö mål nere i Bulgarien riktigt lika värdefullt längre som det skulle varit tidigare.

Köpelag och främlingslegion

Ludogorets är lite av ett köpelag och liknar mest en främlingslegion. Ägaren är en lokal miljardär som köpt sig ett storlag och som dominerar bulgarisk fotboll stort. Spelartruppen består bara av en handfull bulgarer och mestadels landslagsmän. Ändå spelade Malmö ut Ludogorets i första finalmötet förra veckan. Dock lär det bli en helt annan tillställning på bulgarisk mark idag där hemmapubliken alltid är energigivande påverkansfaktor.

Speltipset Ludogorets – Malmö

Malmö FF har 2-0 att gå på och kommer spela tight och defensivt men kontra snabbt när tillfällen ges. Så tror vi matchbilden kommer se ut. Vi spelar på att Malmö lyckas hålla nere målsiffran, under totalt 2,5 mål i matchen tippas med odds 1.95 @Bet365.

 

West Brom – Arsenal live stream & tips EFL Cup 25/8