Engelska Ligacupen (EFL Cup) är inne i 32-delsfinalerna och West Brom – Arsenal live stream samt ett speltips erbjuds under onsdag kväll 25 augusti. Fler cupmatcher, från både engelska ligacupen och tyska cupen, spelas denna lillördag. Gött fotbollsgodis för den som kanske vill betta odds på fler begivenheter.

Fotboll stream onsdag 25/8

Dagens engelska cupmatch West Brom – Arsenal går att streama live direkt i alla skärmenheter hos Unibet >> och Bet365 >> med start 21:00. Även spel på liveodds under matchens gång erbjuds hos dem.

West Brom – Arsenal speltips 25 aug

West Bromwich har startat Championship strålande med tre vunna samt en oavgjord. I och med det ligger man tvåa i ligan efter fyra omgångar. Arsenal liknar mest ett krisande lag redan från säsongsbörjan. Två raka inledande förluster mot dels nykomlingen Brentford 2-0 och dels mot Chelsea 0-2. Inte ett mål gjort än så länge och en lång rad skadade spelare är ingen lyckostart på säsongen precis. Känslan är stark att Arsenal kommer få det tufft på bortaplanen The Hawthorns mot West Brom. Vi lirar ett dubbelchans odds 2.15 på 1X hos Unibet.

Rögle BK – EV Zug CHL Live Stream & Tips 26/8

West Brom - Arsenal live stream & tips EFL Cup 25/8