Äntligen hockey, sensommaren bjuder på internationell ishockey med två svensklag i farten denna första CHL omgång. Frölunda HC bortaspelar mot tjeckiska Mlada Boleslav och Rögle BK tar emot EV Zug på Catena Arena i Ängelholm. Båda matcherna kan ses via live streaming torsdag 26 augusti 2021.

CHL live stream 26 augusti

Redan såhär i slutet av augusti sätter Champions Hockey League igång igen och premiärdagen till ära så har vi svenskt på isen i form av både Rögle och Frölunda. CHL live stream erbjuds för alla matcherna under hela säsongen hos både Unibet och NordicBet.

17:00 Mlada Boleslav (Tjeckien) – Frölunda HC (Sverige)
18:00 Lukko (Finland) – Lausanne (Schweiz)
18:05 Rögle BK (Sverige) – EV Zug (Schweiz)
19:45 Zürich (Schweiz) – IFK Helsinki (Finland)
20:00 Cardiff (Storbritannien) – Adler Mannheim (Tyskland)
20:15 Sönderjyske Ishockey (Danmark) – München (Tyskland)

Regga konto gratis och ta din välkomstbonus för att kunna streama CHL hockey och all annan sport live för jämnan:

Rögle BK – EV Zug speltips 26/8

Ingen av hockeyligorna i Europa har startat ännu så det är megasvårt att säga var lagen står formmässigt just nu. Men med lite hjärta plus att det är hemmais som gäller för Rögle BK så tippar vi att det blir hemmavinst mot EV Zug till bästa oddset 2.08 @NordicBet.

Rögle BK - EV Zug CHL Live Stream & Tips 26/8

West Brom – Arsenal live stream & tips EFL Cup 25/8