Idag avgörs vilka lag som tar sig till Europa League. Kvalet har pågått ett tag och vi är framme vid den sista slutspelsomgången. Det forna storlaget Galatasaray har ett bra utgångsläge mot danska Randers.

Galatasaray – Randers live stream

Streama Galatasaray – Randers live hos flera spelbolag, se bara till att regga konto (vilket är gratis) och ta din välkomstbonus. För då får du extra slantar på spelkontot samt tillgång till sport live streaming.

Galatasaray favoriter

Ja i inledningen nämnde vi det ”forna storlaget” och med det menar vi att laget var riktigt bra i Champions League under sen 90-tal och tidigt 2000 tal. Man störde de allra bästa lagen i Europa och hade alltid en kokande hemmarena med fanatiska fans. 1999-2000 så vann man Europacupen och tittar man på den startelvan så förstår man att laget var bra. Taffarel i mål som var Brasiliens förstamålis på den tiden. Stjärnor som Capone och Popescu i försvaret och på topp hade man den rumänska storstjärnan Hagi!

Ikväll mönstrar man kanske inte lika stjärnglans elva men man har ändå ett slagkraftigt lag som vi tror kommer vinna den här matchen.

Randers stabila

Galatasaray möter ett stabilt dansk lag som just nu huserar på en tredje plats i den danska ligan och laget har ännu inte förlorat. Defensiven är bra men ibland har man lite problem med målskyttet framåt. Det är en sak att möta de inhemska lagen i den danska ligan och en helt annan sak att åka ner till Turkiet och möta ett vilt stormande Galatasaray.

Det första mötet slutade efter en jämn match 1-1 och med det utgångsläget har Galatasaray ett föredömligt läge att ta sig vidare.

Speltipset

Vi tror att Galatasaray kommer vinna den här matchen och ta sig till Europa League.

Vårt speltips Galatasaray vinner över Randers till oddset 1.55 @bet365.

Domare: Kulbakov A. (Blr),
Spelplats: Türk Telekom Stadyumu (Istanbul)

Europa League