Gott folk, vi har en underbar Champions Hockey League fredag 27/8 att se fram emot! Skellefteå AIK träder in i CHL turneringen på fredagen den 27 augusti och gör det på bortais i Schweiz mot Lugano. Lugano – Skellefteå AIK live stream finns tillgängligt i mobilen, surfplattan och datorn.

CHL live stream 27 aug 2021

Fin svenskstart på CHL-säsongen fick vi se igår när både Frölunda och Rögle vann sina matcher i gårdagens premiäromgång. Idag hoppas vi på att det går lika bra för Växjö Lakers, Leksands IF och Skellefteå AIK. Alla matcher i CHL går att streama live hos Unibet och NordicBet utan konstigheter.

18:00 TPS Turku (Finland) – Bremerhaven (Tyskland)
18:05 Växjö Lakers (Sverige) – Sparta Prague (Tjeckien)
19:05 Leksands IF (Sverige) – Slovan Bratislava (Slovakien)
19:45 Fribourg (Schweiz) – Trinec (Tjeckien)
19:45 Lugano (Schweiz) – Skellefteå AIK (Sverige)
20:15 Eisbären Berlin (Tyskland) – Tappara (Finland)

Du kostar inget att registrera konton hos spelbolagen men för att se på CHL live stream hos dem måste man ha pengar insatt på spelkontot. Det är lätt åtgärdat genom att ta för sig av de fina välkomstbonusar de erbjuder:

Lugano – Skellefteå CHL-tipset

Skellefteå AIK får en ruggigt tuff uppgift mot Lugano på isen i Cornèr Arena under fredagskvällen. Förhoppningsvis får vi vara med om en lika lyckad insats som svensklagen bjöd oss på i gårdagens målrika matcher. Vi tippar på att det görs minst 5 mål (över 4,5 mål) i kvällens match Lugano – Skellefteå till oddset 1.69 @NordicBet.

Lugano - Skellefteå AIK CHL Live Stream & Tips 27/8