Rejält stukade efter den första CHL omgången ska Eisbären Berlin och Skellefteå AIK under söndagen 29/8 försöka ta upp kampen med de två övriga hockeyklubbarna som vann sina premiärmatcher i grupp E, Tappara och Lugano. Missa inte en sekund av spänningen och se på CHL live stream i alla dina skärmenheter.

Streama CHL live 29/8

Växjö Lakers, Skellefteå AIK och Leksands IF spelar alla viktiga matcher i Champions Hockey League den här söndagen 29 augusti 2021. Lite gött är att matcherna till viss del går om lott med varandra, så det blir en härligt lång hockeysöndag för den som vill.

Så snart du reggat konto hos något eller flera av spelbolagen nedan (det är gratis att registrera konton hos allihop) och samtidigt tagit din välkomstbonus så är det sedan fritt fram att streama CHL och massvis med annan sport.

Var uppmärksam på att bara så länge det finns någon krona kvar ståendes på spelkontot så går det att streama sport hos spelbolagen. Låt därför förslagsvis alltid lite pengar finnas kvar på spelkontot och spela inte upp allt på odds och casino. Men du kan ju såklart vinna en del pangar också!

CHL söndag 29 augusti

14:35 Växjö Lakers (Sverige) – Bremerhaven (Tyskland)
17:05 Eisbären Berlin (Tyskland) – Skellefteå AIK (Sverige)
17:45 Fribourg (Schweiz) – Slovan Bratislava (Slovakien)
18:00 TPS Turku (Finland) – Sparta Prague (Tjeckien)
18:05 Leksands IF (Sverige) – Trinec (Tjeckien)
19:45 Lugano (Schweiz) – Tappara (Finland)

Eisbären – Skellefteå tipset

Ingen munter säsongsstart precis från något av lagen. Eisbären Berlin inledde CHL 2021/2022 med att få stryk på egen hemmais av finska Tappara med hela 1-6. Skellefteå AIK var inte mycket bättre genom att förlora på bortais mot Lugano med 5-1. Så nu är det upp till kamp som gäller och seger framförallt för att få häng på någon av de två förstaplatserna som ger fortsatt avancemang till slutspelet. Svårt att norpa poäng i Berlin för Skellefteå idag men vi tror ändå de klarar av det. Det blir ett spel på Dubbelchans X2 till 1.42 gånger pengarna hos Bet365, där vi tar hem vinstpengarna om matchen slutar antingen oavgjort eller med bortaseger för Skellefteå.