VM-kval matcherna i fotboll avlöper över hela världen och de flesta kan ses via live streaming utan kostnad. Inatt kan du exempelvis streama Argentina och Brasilien. Just deras matcher röner stort intresse, även långt utanför deras egna länders gränser. Brasilien och Argentina är kanske de fotbollsnationer som flest gillar och håller på världen över förutom det egna fotbollslandslaget. Inte minst här i Sverige har vi alltid haft en förkärlek för framförallt Brasilien när det gäller fotbolls-VM men också Argentina i och med deras världsstjärnor till spelare de levererat genom åren som bland annat Maradona och Lionel Messi.

Streama Argentina & Brasilien live

Streama matcherna i det sydamerikanska kvalet till fotbolls-VM 2022 direkt på antingen Bet365 här >> eller Unibet här >>. Se Argentinas och Brasiliens matcher i direktsändning i mobilen, läsplattan eller datorn nu!

Läs gärna: Brasilien – Argentina Live Stream Tips VM-kval 5/9

Sydamerikas VM-kval 3 september 2021

02:00 Venezuela – Argentina
03:00 Chile – Brasilien
03:00 Peru – Uruguay

Var uppmärksam på att matcherna spelas torsdag natt eller tidigt fredag morgon, beroende på hur man ser det. Bara så du inte missar underhållningen. När du registrerat konto gratis hos spelbolagen så är det bara att för dig av välkomstbonusarna som erbjuds för att sedan kunna streama sport i realtid dygnet runt alla dagar i veckan, året om.

Nattens VM-kvalmatcher med Argentina och Brasilien passar väl utmärkt som efterrätt till Sveriges match mot Spanien tidigare under torsdagskvällen. Läs om hur du kan titta på Sverige – Spanien live stream gratis här >>.

Tipset Chile – Brasilien

Efter sex omgångar i det sydamerikanska VM-kvalet leder Brasilien den tio fotbollsnationer stora kvalgruppen med full pott poäng, 18 stycken. Idel segrar är ett riktigt styrkebesked från Brasilien. Argentina jagar närmast bakifrån på 12p. Brasiliens nattliga motståndare Chile är på sjunde plats med 6 pinnar och behöver ta poäng för att om möjligt nå någon av de fyra första grupplatserna som ger en direktbiljett till fotbolls-VM 2022. Men tyvärr för Chiles del så tror vi Brasilien blir svårslagna och tippar bortaseger till odds 1.94 @Unibet.

Streama Argentina & Brasilien i VM-kvalet live (Fotboll)

Mer fotboll live stream

Även om Argentina och Brasilien kanske hägrar allra mest att titta på när de spelar för platserna till fotbolls-VM nästa år så spelas också högintressanta landskamper i det Nord-och Centralamerikanska VM-kvalet. Möjligen finner du nattens fotboll från denna del av Amerika mer intressant eller som grädde på moset. Hur som helst är det bara att streama på för fulla muggar hos exakt samma spelbolag som redan nänts tidigare i den här artikeln.

VM-kval Nord-och Centralamerika 3/9

02:05 Kanada – Honduras
03:05 Panama – Costa Rica
04:00 Mexiko – Jamaica
04:05 El Salvador – USA

Streama Argentina och Brasilien i VM-kvalet till fotbolls-VM 2022 och betta samtidigt på liveodds under matcherna hos något av spelbolagen Bet365 här >> eller Unibet här >>.

Njut nu och lycka till!