På Söndag eftermiddag kan du se Sverige Uzbekistan live stream helt gratis varsomhelst i hela landet. Vi satt själva först och letade efter Sveriges VM kval match i spelschemat. Det tog en stund innan vi upptäckte att vårt svenska landslag står över omgången. Istället får man chansen att testa lite nya spelare mot Uzbekistan. Sverige Uzbekistan har matchstart 15:00 och visas av TV4, CMore och CMore Fotboll.

c more

Sverige Uzbekistan live stream 5/9

Om du saknar tv kanalen så kan du se Sverige Uzbekistan via live stream. Det gör du helt gratis genom att ”prova Standard-utbudet 2 veckor fritt” hos C More här >>

Streama Sverige Uzbekistan fritt i mobilen, paddan eller datorn. Har du ingen möjlighet att titta på tv4 där du befinner dig när matchen spelas så finns det en annan möjlighet. C More erbjuder live streaming av allt som sänds på TV4 och eftersom deras Standard-paket kan testas gratis i 2 veckor utan varken bindningstid, uppsägningstid eller reklamavbrott så är det ett ypperligt tillfälle att utnyttja erbjudandet. Det är inte bara Sveriges träningsmatch mot Uzbekistan som du kan se hos CMore utan du får tillgång till alla vm-kval matcher!

TITTA PÅ C MORE GRATIS HÄR!

Sverige gjorde sin bästa landskamp på många år

Vi själva hade inga höga förväntingar på Sveriges vm-kval match mot Spanien i torsdags. Många rutinerade spelare tackade efter EM slutspelet i somras för sig och la skorna på hyllan i landslagssammanhang. Det gjorde att vi skulle få se ett ungt svenskt lag från start. Kanske att vi skulle kunna göra en okej match men inte få med oss någon poäng. Men oj så fel vi hade. Det var en av Sveriges bästa landskamper de senaste decennierna. Spanien hade inte förlorat en enda landskamp i VM kval sammanhang på 66 matcher. Det är en bragd i sig men att den skulle spricka i torsdags var het oväntat. Speciellt när så mycket stod på spel för spanjorerna.

Kulusevski gjorde sin helt klart bästa match och snacka om att han sålde in sig bra till den spanska ligan. Han är stark, teknisk och väldigt avig i sitt rörelsemönster. Samtidigt slog han kanonfina passningar varav en ledde fram till segermålet. Han var bäst på planen och då vill man ändå ge Isak 5 plus. Helander var en annan spelare som gjorde sin bästa landskamp. Oj vad han stärkte sina aktier i det svenska mittförsvaret. Matchen var en nyckelmatch för Sverige och har nu kopplat ett bra grepp om gruppsegern. Vinner vi alla matcher fram till den sista omgången borta mot Spanien så har vi råd att förlora den och ändå vinna gruppen.

Dagens landskamp på Uzbekistan blir garanterat något helt annat. Rotation och chans för flera andra spelare att visa upp sig. Thelin och Quaison borde få starta på topp. Cajuste och Svanberg borde också få chansen från start. Vi tror inte att man byter ut hela den svenska startelvan mot Uzbekistan men många som inte startade senast lär få chansen.

Speltipset

Oavsett vilket lag Sverige ställer på banan så ska vi så klart vinna över Uzbekistan. Vi tror att Sverige vinner över Uzbekistan med minst 2 mål till oddset 1.79 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

På Söndag eftermiddag hoppas vi på en rolig match mot Uzbekistan där vi får se ett lika fint anfallsspel som senast. Heja Sverige!

Sverige Uzbekistan live stream