Streama Bremerhaven – Växjö Lakers i CHL live söndag 5 september 2021. Hockeysöndag har en fullmatad eftermiddags- och kvällstablå beståendes av en kavalkad av viktiga matcher i Champions Hockey League. Bremerhaven – Växjö Lakers, Skellefteå AIK – Eisbären Berlin och alla andra CHL matcher erbjuds att se på live stream hos någon av Bet365, Unibet eller NordicBet.

CHL live stream 5 sep 2021

Söndagens bästa hockey är definitivt matcherna i Champions Hockey League och så underbart gött att vi då kan se på CHL live stream kostnadsfritt direkt på Bet365Unibet och NordicBet. Spelschemat denna söndag innehåller bland annat Bremerhaven – Växjö Lakers live stream:

16:00 Donbass (Ukraina) – Rouen (Frankrike)
16:00 Frisk Asker (Norge) – Bolzano (Italien)
17:00 Sparta Prague (Tjeckien) – TPS Turku (Finland)
17:30 Jastrzebie (Polen) – Salzburg (Österrike)
18:00 Tappara (Finland) – Lugano (Schweiz)
18:05 Bremerhaven (Tyskland) – Växjö Lakers (Sverige)
18:05 Skellefteå AIK (Sverige) – Eisbären Berlin (Tyskland)
20:20 Klagenfurt (Österrike) – Rungsted (Danmark)

Titta på hockey live

Vad som gör det extra trevligt att se på hockey live stream hos spelbolagen är att du samtidigt i samma skärm kan spela på liveodds under själva direktsändningen. För att se på CHL live stream och annan hockey live behöver du vara inloggad (regga konto gratis hos alla spelbolagen) och i samband med det även ta din erbjudna välkomstbonus eftersom det ändå krävs att det finns pengar på spelkontot för att streaming-tjänsten ska vara aktiv.

Bremerhaven – Växjö Lakers 5/9

Grupptvåan Bremerhaven (6p) mot gruppettan Växjö Lakers (7p) blir en intressant match på flera sätt. Dels för att förloraren riskerar att bli omåkta av trean Sparta Prag (4p) och dels för att vinnaren tar ett grepp om förstaplatsen i gruppen med bara tvåomgångar kvar sedan och vilket kanske innebär lite lättare motstånd i slutspelet. Men vi får nog räkna med en ruggigt tuff match för Växjö Lakers nere på isen i Eisarena Bremerhaven. För hittills har Växjö visat upp ett betydligt bättre spel på hemmais än bortais. Under 4.5 mål tippas i matchen Bremerhaven – Växjö Lakers till odds 2.35 @NordicBet.

Läs också: Sverige Uzbekistan live stream träningslandskamp

Brasilien – Argentina Live Stream Tips VM-kval 5/9

Bremerhaven - Växjö Lakers CHL Live Stream Tips 5/9