US Open live stream och speltips måndag 6 september 2021: Novak Djokovic jagar en äkta Grand Slam i år och är nu väldigt nära en sådan. I åttondelsfinalen väntar ikväll match mot den 99 rankade amerikanen Jenson Brooksby som är ett ganska nytt stjärnskott på tennishimlen med sina blott 20 år. Brooksby har verkligen spelat bra såhär långt i turneringen och vi kan nog tänka oss att han stärks rejält av att spela inför hemmapubliken utomhus på DecoTurf-underlaget (Hardcourt) på USTA Billie Jean King NTC i New York. Djokovic – Brooksby har matchstart kl. 17:00!

Streama åttondelsfinalen mellan Novak Djokovic och Jenson Brooksby via US Open live stream hos Bet365 här >>. 

Djokovic – Brooksby US Open-tipset

Kul att se uppstickare komma långt i stora Grand Slam turneringar och kanske lite synd om 20-årige Jenson Brooksby att få stöta på världsettan Novak Djokovic i en åttondelsfinal. Det ska till väldans mycket för att serben ska förlora en sådan här match när det bara återstår ett par få matcher ifrån att göra en smärre bragd som få i tennishistorien tidigare lyckats med och vinna alla Grand Slam turneringar under ett och samma år. Djokovic får vinnartipset trots ett spel på asian handicap -8,5 games med odds 1.80 @Bet365.

Djokovic - Brooksby US Open Live Stream Tips 6/9