Vårt fotbollslandslag ska upp till kamp i VM-kvalet igen, titta gratis på Grekland Sverige live stream denna lillördag 8 september 2021 med matchstart kl. 20:45. Nu ska Sverige ta tillbaka förstaplatsen i gruppen som fråntogs oss häromdagen när Spanien slog Georgien.

c more

Grekland Sverige gratis live stream

Streama Grekland – Sverige live gratis genom att ”prova Standard-utbudet 2 veckor fritt” hos C More här >>.

Skrällsegern över Spanien förra veckan gav eko i hela världen då spanjorerna inte förlorat en VM-kval match på 28 år. Och särskilt anmärkningsvärt var det nu när det gällde så mycket. Helt plötsligt har Sverige en jättechans att nå fotbolls-VM. Sverige har nu råd att förlora returmatchen framöver mot Spanien, men man bör nog vinna resterande matcher för att direktbiljetten till VM ska bli verklighet. Och onsdagens bortamatch mot Grekland blir kanske den tuffaste uppgiften av dem alla. Titta på spänningen helt gratis genom att se på Grekland Sverige live stream direkt i mobilen, läsplattan eller datorn hos C More!

TILL C MORE NU >>

VM-kvalmatchen Grekland – Sverige visas även på TV4. Var uppmärksam på att det endast är gratis att streama matchen i direktsändning via C More’s standardutbud eftersom matchen går på TV4 och därmed ingår i Standardutbudet. Vill du streama matchen i efterhand måste du registrera dig för ett annat abonnemang hos C More som kostar pengar.

Speltips Grekland – Sverige 8/9

Att vinna i Grekland är absolut ingen lätt uppgift. Grekerna har precis som Sverige lirat tre matcher i kvalet hittills. Medan Sverige har vunnit sina tre matcher har Grekland istället radat upp tre oavgjorda matcher. I Greklands möte med Spanien i VM-kvalpremiären imponerade de genom att spela 1-1 på spansk mark. Därefter visade man inte riktigt samma disciplin och skärpa när både Kosovo och Georgien fick med sig poäng från mötena med Grekland.

Fortsatt urstarkt Sverige trots generationsbyte

Men som Sverige har spelat de senaste åren. Urstarka prestationer och fantastiska resultat har man åstadkommit tidigare i både EM-kval och sommarens fotbolls-EM. Nu håller man återigen på att slå de flestas förväntningar om man tar sig till VM-turneringen nästa år. Och detta med ett lag som för tillfället genomgår ett generationsskifte. Se för guds skull till att besegra Grekland på Olympic Stadium of Athens ”Spiros Louis” i Aten idag så ser det hela väldigt ljust ut.

Tipset en bortavinst

Det är definitivt ingen given svensk bortaseger vi tänker oss, men med den energi och spelkvalitet som Sverige visade upp mot Spanien senast tror vi starkt på att Sverige vinner trots allt. Vi tippar bortavinst i mötet Grekland Sverige till odds 2.32 @Unibet.

Grekland Sverige Live Stream Gratis VM-Kval 8/9