Streama US Open semifinalen mellan världsettan Novak Djokovic från Serbien och världsfyran Alexander Zverev från Tyskland. Djokovic är bara två matcher ifrån att vinna alla de fyra stora internationella tennismästerskapen under samma kalenderår, en tennisens Äkta Grand Slam. Fredagsnattens semifinal spelas på Arthur Ashe Stadium i New York och du ser matchen via live stream med matchstart kl. 01:00.

Streama Djokovic – Zverev live 11/9

Novak Djokovic har tidigare under året vunnit Australiska öppna, Franska öppna och Wimbledonmästerskapen. Nu återstår bara en US Open vinst för att sälla sig till den lilla skara på fem spelare som vunnit en äkta Grand Slam i tennis. Dessa är:

Donald Budge, USA (1938)
Maureen Connolly, USA (1953)
Rod Laver, Australien (1962 och 1969)
Margaret Smith Court, Australien (1970)
Steffi Graf, Tyskland (1988)

Bara två herrar har vunnit en äkta Grand Slam och det var sjukt länge sedan Rod Laver gjorde det senast 1969. Många av oss var inte ens födda då och kanske kommer man bara vara med om att få uppleva detta en enda gång i livet, om ens det.

Se på Novak Djokovic – Alexander Zverev live stream hos Bet365 här eller Unibet här.

För att använda livestreaming-tjänsterna hos bet365 och unibet behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Registrera konto gratis hos Unibet här >>

Registrera konto gratis hos bet365 här >>

Djokovic – Zverev tipset 11 sep

En riktig rysarmatch kan den här US Open semifinalen bli. Novak Djokovic är tennisens världsetta men den tennisspelare i världen som har spelat allra bäst senaste månaderna är definitivt Alexander Zverev. Djokvics stora dröm var att vinna en så kallad Golden Slam som betyder att amman måste vinna en äkta Grand Slam och OS under samma år, vilket endast Steffi Graf tidigare lyckats med i historien år 1988. Men I OS semifinalen fick Djokovic se sig besegrad av sin baneman Zverev. Alexander Zverev vann sedan hela OS-turneringen. Och tysken har därefter fortsatt i samma vinnarstil. ATP-turneringen Cincinnati vanns även den av Zverev. En turnering som Djokovic inte ställde upp i då han blev helt knäckt efter uttåget ur OS-turneringen. Ska Zverev återigen krossa serbens dröm om en äkta Grand Slam efter att Golden Slam drömmen krossades i somras?

Hiskeligt jämn match förväntas och vi testar att spela på att det blir över 38,5 games i matchen till odds 1.83 @Bet365.

Novak Djokovic - Alexander Zverev live stream tips 10/9