c more

Se Chelsea Zenit live stream på CMore. Äntligen drar Champions League igång och ikväll finns det flertalet spännande matcher att sätta tänderna i. Chelsea har lottats i Malmös grupp tillsammans med Juventus och just Zenit. Du ser alla matcher via live stream hos CMore här >>.

Chelsea Zenit live streaming

Saknar du tv kanalen så eller kanske befinner dig på resande fot så kan det vara ett ypperligt läge att streama Chelsea Zenit via live stream. Med live stream menas att du ser fotbollsmatchen över nätet direkt i din dator, smartphone eller surfplatta. Live streamingen idag håller högsta kvalitet och så länge som du har en fungerande uppkoppling så kommer du kunna se matchen i realtid.

Det brukar kunna vara 5-10 sekunders fördröjning till skillnad om du hade sett Chelsea Zenit via det tv sända marknätet. Det är många som väljer att hoppa på CMore och deras utbud nu när man tagit över rättigheterna från Viaplay att sända Champions League.

Kvällens matcher

18:45
Sevilla – Salzburg
Young Boys – Manchester United
21:00
Barcelona – Bayern München
Chelsea – Zenit
Dynamo Kiev – Benfica
Lille – Wolfsburg
Malmö FF – Juventus
Villarreal – Atalanta

Chelsea – Zenit speltips

Chelsea vilade en hel del spelare i helgen mot Aston Villa och det kunde ha slutat illa för londonlaget. Men med en storspelande Mendy i laget och Lukakus matchavgörande mål så bärgade man 3 poäng. Nyförvärvet Saul hade ingen lyckad debut för Chelsea och blev utbytt i halvtid till förmån för Jorginho.

Från start vilade man Mount, Christensen, Azpilicueta, Jorginho. Reece James var avstängd men kommer finnas tillgänglig mot Zenit. Även Chilwell har fått sparsamt med speltid inledningsvis av säsongen och är en potentiell startspelare ikväll. Pulisic och Kante dras med skador och är ytterst tveksamma till det här mötet.

Zenit har inlett säsongen starkt och toppar den ryska ligan med 5 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Tyvärr kommer man inte räcka till mot ett starkt Chelsea på Stamford Bridge. Vi rekar hemmaseger med minst 2 mål. Bäst odds på det erbjuder just nu Nordicbet till oddset 1.68. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Chelsea Zenit live stream

Chelsea Zenit har matchstart 21:00. Missa inte den och övriga Champions League matcher när det är premiär för nya Champions League studion hos CMore.