Slovakien – Sverige live stream är fredagens mest eftersökta streamingnöje när VM-kvalet för damer sätter igång. Besvikelsen har börjat lägga sig så smått efter OS-sommarens slutliga antiklimax. Nu gäller närmast fokus på att få en bra start på VM-kvalet där Slovakien ska besegras ikväll. Ett speltips inför Slovakien – Sverige är givetvis på sin plats här nedan men först kikar vi på var man kan se spänningen.

Slovakien – Sverige live stream 17 sep

Ska du göra som merparten av Sveriges invånare den här fredagskvällen och titta på VM-kval mötet Slovakien – Sverige så måste du antingen ratta in TV6 eller använda dig av Viaplay för att streama matchen live med matchstart 17:30.

TILL VIAPLAY HÄR >>

Speltips Slovakien Sverige (damer)

Vilket antiklimax det blev senast när våra svenska damhjältinnor var i farten i OS-finalen i somras. Stackars Caroline Seger skulle ge både henne, svenska landslaget och oss här hemma i tv-soffan ett perfekt avslut på en sagolik OS-turnering, och en hel fottbollskarriär, genom att sätta den avgörande straffen i straffdramat som avgjorde hela OS-finalen. Men vi som såg finalmatchen fick se Seger skjuta bollen över mål varpå Kanada satte sin straff och snodde åt sig guldet. Men det som gör allra mest ont är känslan man känner för hur otroligt besvikna de svenska OS-damerna blev och är fortfarande. Man vill bara berätta hur mycket glädje och lyckliga stunder de gett oss vanliga åskådare dessförinnan. Man får intala sig att det verkligen är vägen som är målet. Nu är det nya mål uppsatta, den här gången kanske ett VM-guld? Men först ska vi vinna VM-kvalet!

När Sverige mötte Slovakien senast var för knappt ett år sedan i EM-kvalet. Då vann Sverige över Slovakien med de förkrossande setsiffrorna 6-0. En total överkörning med andra ord. Inte mycket talar för att det ska bli väldigt annorlunda den här gången, men vi tror dock inte på att det blir den där totala överkörningen den här gången. Vi på Svenskt Spel har skapat vårt eget spel hos bet365 genom den relativt nya spelbyggaren och tippar på att det görs under totalt 5 mål i matchen till odds 2.20 @ bet365.

VM-kval fotboll damer 17/9

16:00 Bosnien-Hercegovina – Montenegro
16:00 Lettland – Österrike
17:00 Belarus – Cypern
17:00 Grekland – Frankrike
17:30 Italien – Moldavien
17:30 Slovakien – Sverige
18:00 Estland – Slovenien
18:00 Georgien – Ireland
18:00 Ryssland – Azerbaijad
19:00 Polen – Belgien
19:00 Schweiz – Litauen
19:30 Rumänien – Kroatien
20:00 England – Nordmakedonien
20:00 Nordirland – Luxemburg
20:00 Ungern – Skottland
20:15 Wales – Kazakhstan
20:45 Nederländerna – Tjeckien

Fotboll herrar fredag 17 sep

ENGLAND: Premier League
21:00 Newcastle – Leeds

FRANKRIKE: Ligue 1
21:00 Strasbourg – Metz

ITALIEN: Serie A
20:45 Sassuolo – Torino

SPANIEN: La Liga
21:00 Celta Vigo – Cadiz CF

TYSKLAND: Bundesliga
20:30 Hertha Berlin – Furth

Slovakien - Sverige live stream VM-kval Damer 17/9