Det ser ut att bli en jämnare Serie A säsong än på många år. Även om vi bara spelat fyra omgångar så kan vi se tendenser åt det hållet, och då har Juventus inte ens kommit igång alls. Juve går inte att känna igen överhuvudtaget sedan Cristiano Ronaldo i somras tog sitt pick och pack och begav sig tillbaka till Manchester United efter många år i framförallt Spanien, La Liga och Real Madrid. Sent under söndagskvällen häromdagen spelade Juventus oavgjort 1-1 med Milan, utan närvaro av Zlatan och endast ett kort inhopp av Dejan Kulusevski. Under tisdagskvällen väntar ett spännande möte i toppstriden mellan Fiorentina och Inter som naturligtivs kan ses via live stream på Unibet här >>> och bet365 här >>>.

Serie A tisdag 21 september 2021

Inte bara Fiorentina och Inter spelar om viktiga poäng i toppstriden av Serie A. Även Bologna och Atalanta har häng på tätpositionerna och spelar ikväll för att öka på poängskörden.

18:30 Bologna – Genoa
20:45 Atalanta – Sassuolo
20:45 Fiorentina – Inter
Streama Serie A live på unibet och bet365.

Topp 9 i Serie A just nu

När detta skrivs har ännu inte den sista matchen i fjärde omgången spelats klart mellan Udinese och Napoli spelas under måndagskvällen 20 september. Napoli kan inför tisdagens matcher alltså gå upp i ensam topposition.

  1. Inter 15:4, 10p
  2. Milan 8:2, 10p
  3. Napoli 6:2, 9p
  4. Roma 11:5, 9p
  5. Fiorentina 7:6, 9p
  6. Udinese 6:2, 7p
  7. Lazio 11:6, 7p
  8. Atalanta 4:3, 7p
  9. Bologna 5:8, 7p

Fiorentina – Inter tipset 21 sep

Fiorentina har efter premiärförlusten 3-1 mot Roma radat upp tre raka segrar mot i tur och ordning Torino, Atalanta och Genoa. Framförallt är det den unge serbiske anfallaren Dusan Vlahovic (21 år) som stått för målen framåt med sina 3 strutar. I honom har de en riktig guldklimp i sina hand. Förra säsongen som 20-åring gjorde han 21 mål i 37 ligastarter för sitt Fiorentina. Snacka om stjärnskott på fotbollshimlen. Blir otroligt intressant att se hur han kan oroa Inters försvar denna tisdagsafton.

Regerande italienska mästarna i fotboll Inter har börjat den här säsongen starkt. Obesegrade, och 10 poäng av 12 möjliga, visar att man trots Romelu Lukaku’s sorti från klubben vill vara med och slåss om ligatiteln även denna säsong. Nu får anfallarna Lautaro Martinez och Edin Dzeko ta ännu större ansvar för målproduktionen sedan förra säsongens skyttekung Lukaku försvunnit till Chelsea. Och hittills har de lyckats bra med 3 mål och en målgivande passning vardera under de fyra första ligamatcherna.

Speltipset sätts utifrån att vi har två formstarka lag på plan ikväll med Inter som kanske det normalt starkare laget av de två som bortalag. Med detta i beaktande så tippar vi på att bägge lagen gör mål i mötet Fiorentina – Inter @1.57 hos bet365.

Mer fotboll att streama ikväll 21/9

La Liga fotboll tisdag 21 september:

19:30 Getafe – Atletico Madrid
22:00 Athletic Bilbao – Vallecano
22:00 Levante – Celta Vigo
Streama La Liga live på unibet och bet365.

Fiorentina - Inter live stream och speltips Serie A 21/9