Streama Norwich – Liverpool live i EFL Cup 21 september 2021. Tisdag 21/9 bjuder oss fotbollsälskare bland annat på engelsk ligacupfotboll med tio stycken sextondelsfinaler i EFL Cup. Norwich – Liverpool live stream och lite spel på liveodds under matchen attraherar oss väldeliga. Men även att streama och betta på exempelvis Manchester City – Wycombe och QPR – Everton borde vara av intresse för en del.

EFL Cup live stream 21 sep

Den här tisdagen går verkligen inte av för hackor. Ett digert spelutbud är upplagt på spelbordet med massor av intressant fotboll från England. Nu har vi kommit ända till 16-dels finalerna och de bästa Premier League lagen kliver nu in i handlingarna. Liverpool och Manchester City vill förstås vidare till åttondelsfinalerna men lita på att motståndarna kommer göra allt för att stjälpa storklubbarnas planer. Streama EFL Cup matcherna live, med bland annat Norwich – Liverpool live stream direkt på antingen unibet här >>> eller bet365 här >>>.

EFL Cup matcher 21 sep kl. 20:45

Brentford – Oldham
Burnley – Rochdale
Fulham – Leeds
Manchester City – Wycombe
Norwich – Liverpool
Preston – Cheltenham
QPR – Everton
Sheffield Utd – Southampton
Watford – Stoke
Wigan – Sunderland

Streama fotboll och spela på odds hos dessa spelbolag:

Norwich – Liverpool speltips 21/9

Både Norwich och Liverpool håller, som bekant för de flesta, till i Premier League. Tabelläget talar om för oss att Norwich gör vad de kan för att spela hem sin första poäng för säsongen. Allra längst ner i Premier League tabellen utan en enda poäng, och 2-14 i målskillnad, är ingen bra start alls på ligasäsongen för deras del. Liverpool hittar vi i andra änden av tabellen på en nuvarande andra plats med tolv gjorda mål och endast ett insläppt totalt på fem matcher. Det enda som kan få Norwich vidare från den här sextondelsfinalen är om Liverpool vilar för många av sina bästa spelare och/eller om underskattning smyger in sig i laget. Vi tror dock att Liverpool är med på noterna och tar det jobb som behövs för avancemang. Bortaseger tippas @1.63 hos Betsson.

 

Norwich - Liverpool Live Stream & Tips EFL Cup 21/9