Speltipset inför AIK – IFK Göteborg den 20/9 blir ett underspel på antal mål i matchen. AIK är svårslagna hemma på Friends Arena och har inte förlorat där den här säsongen. IFK Göteborg gästar huvudstaden med höjt självförtroende efter 2-0 segern senast mot Halmstads BK. Så med munter min påbörjar vi den nya veckan med detta härliga friska allsvenska möte mellan AIK och IFK Göteborg. Såhär borde alla måndagar vara!

Dagens bästa fotboll 20 sep

19:00 AIK – IFK Göteborg (Allsvenskan)
19:00 Hammarby IF – Varberg BoIS (Allsvenskan)
20:45 Udinese – Napoli (Serie A)
21:00 Barcelona – Granada (La Liga)

Streama Serie A och La Liga direkt på Bet365 och Unibet.

AIK – IFK Göteborg speltips 20/9

Inte en enda gnaget-förlust på Friends i år och åtta segrar av tio möjliga på hemmaarenan borde sätta skrämselhicka på de gästande änglarna. Göteborg har haft det lite tungt ett par matcher men ser en ljusning nu efter vinsten mot Halmstad för en dryg vecka sedan. Spänningshalten inför AIK – IFK Göteborg är givetvis stor, men vi tror dock det blir en något tillknäppt historia där Göteborg i första hand vill hålla rent framför eget mål snarare än satsa på vinstmål framåt. Ett drag de mycket väl kan lyckas med, åtminstone hyfsat bra för att hålla den totala målproduktionen i matchen nere.

Dagens speltips AIK – IFK Göteborg 20/9 blir därför ett spel på att under 2,5 mål görs i matchen med odds 1.72 @ Betsson.