Superviktig match i Allsvenskan mellan Degerfors IF och AIK står på spelschemat måndag 27 september och medan Degerfors frenetiskt kämpar för att hålla näsan över ytan, eller rättare sagt försöka kravla sig upp ovanför nedflyttnings- och direktkvalsstrecket, så jobbar AIK för SM-Guld.

Dagens bästa fotboll 27 sep

19:00
Degerfors IF – AIK (Allsvenskan)
Halmstads BK – IK Sirius (Allsvenskan)
IFK Göteborg – Kalmar FF (Allsvenskan)
20:45
Venezia – Torino (Serie A)
21:00
Celta Vigo – Granada (La Liga)
Crystal Palace – Brighton (Premier League)

Streama Serie A och La Liga på unibet och bet365.

Speltips Degerfors – AIK 27/9

Mellan Degerfors och AIK skiljer det elva placeringar och 23 poäng men bägge spelar för oerhört viktiga poäng. Ska Degerfors kunna andas något lättare så behövs minst en poäng mot topplaget AIK. Inte för att det räcker för att kravla sig upp på säker mark men då har man åtminstone tagit poäng mot en svår mycket motståndare som sedan kan visa sig vara avgörande för vidare spel i Allsvenskan nästa säsong.

Gästande AIK har fortfarande bra häng på förstaplatsen i tabellen men ligger inför kvällens match trea i tabellen efter två oavgjorda matcher på sistone. Genom att AIK på bortaplan nyligen bara spelat 0-0 mot Mjällby och 1-1 mot Kalmar så kan vi ana att Degerfors faktiskt har en chans till poäng i spel på den egna hemmaarenan Stora Valla. Men då måste hemmalaget Degerfors prestera bättre än vad man gjort i sina senaste hemmamatcher. Två raka hemmaförluster har inkasserats mot Mjällby och Sirius vilket förstås inte är gott nog men kanske kan man vända skuta på rätt köl idag?

Speltipset: Totalt antal hörnor för AIK, över 6,5 @2.70 hos Unibet.

Degerfors - AIK speltips Allsvenskan 27/9