Idag är en av de stora chanserna för Malmö FF att kunna spela till sig lite större klubbkassa. I Champions League grupp H är det just ryska Zenit som är den klubb på pappret Malmö bör ha god chans att knipa poäng mot och därmed inkassera lite prestationspengar från UEFA. I första gruppomgången förlorade Malmö FF med 0-3 mot Juventus och samtidigt förlorade Zenit mot Chelsea med 1-0. Malmö får nog rikta in sig på att kämpa om tredjeplatsen i gruppen, vilket ger en slutspelsplats i Europa League, och då vore poäng i dagens bortamatch mot Zenit förstås värdefullt.

Champions League onsdag 29 sep

18:45
Atalanta – Young Boys
Zenit – Malmö FF
21:00
Bayern München – Dynamo Kiev
Benfica – Barcelona
Juventus – Chelsea
Manchester Utd – Villarreal
Salzburg – Lille
Wolfsburg – Sevilla

Zenit – Malmö FF tipset 29/9

Malmö som ju på ett mer eller mindre bragdartat sätt kvalade in till Champions League fick sig en rejäl näsbränna i första omgången mot Juventus. Redan efter första halvlek stod det 0-3 så för oss som var positiva innan matchstart blev det ett slags antiklimax. Sedan kan man möjligen se 0-0 resultatet i andra halvlek som en stark uppryckning av Malmö. Men vi hoppas verkligen inte att Malmö FF blir lika tagna på sängen i dagens match mot Zenit som spelas på Gazprom Arena i Sankt Petersburg med avspark 18:45 onsdag 29 september 2021.

Vi tippar under totalt 2,5 mål i matchen @ 2,00 hos bet365, som även erbjuder livebetting under matchen.