Titta och spela på Hockeylördag 2 oktober 2021 med Färjestad BK – Leksands IF. Lördagens SHL-spelschema innehåller sju matcher varav bland annat mycket intressanta mötet Färjestad BK – Leksands IF där Färjestad är sexa efter 4 matcher och Leksand åtta efter fem matcher i en haltande SHL-tabell.

SHL lördag 2 oktober 2021

Läs vår artikel om var och hur du kan titta på SHL här >>

Kl. 15:15
Brynäs IF – Rögle BK
Linköpings HC – Skellefteå AIK
Växjö Lakers – Djurgårdens IF
Örebro HK – Malmö Redhawks
Kl. 18:00
Frölunda HC – Timrå IK
Färjestad BK – Leksands IF
Luleå HF – IK Oskarshamn

Inför Färjestad – Leksand 2 okt

När Färjestad och Leksand går i klinch med varandra under lördagskvällen så gör de det säkerligen med olika tankar.

Färjestad dunkade i säsongsinledningen på med tre raka vinster för att nu i senaste matchen istället åka på pumpen rejält. På bortaisen i Skellefteå fick vi se en total överkörning från hemmalagets sida och målsiffran stod 4-0 när slutsignalen ljöd över Skellefteå Kraft Arena.

Leksand hade en tung inledning på säsongen med två storförluster på poängkontot, men därefter har man spottat upp sig ordentligt och kammat hem 7 poäng på tre matcher.

SHL-tipset 2/10

Nu är det dags för Färjestads första hemmamatch för säsongen så vi kan nog räkna med ett rejält taggat hemmalag inför den egna publiken i Karlstad. Men med Leksands uppåtgående formkurva så kommer gästerna säkerligen bjuda upp till en tuff kamp om poängen. Dock tror vi att Färjestad har haft den här premiärmatchen på hemmais i tankarna ett bra tag nu. Vi är beredda på att få se en urladdning från Färjestads sida och vi tippar på att hemmalaget vinner matchen @1.87 hos Unibet.

Oddset är löpande och kan komma att ändras.

Atletico Madrid – Barcelona Live Stream & Tips 2/10

Färjestad BK - Leksands IF SHL tipset 2/9