Speltips inför Vasalunds IF – IFK Värnamo i Superettan måndag 4 oktober. Inte långt kvar av den svenska fotbollssäsongen nu och matcherna blir allt viktigare. Vi inleder veckan med match i Superettan mellan tabelljumbon Vasalunds IF och serieettan IFK Värnamo.

Speltips Vasalund – Värnamo

Med endast sju omgångar kvar av årets Superettan säsong så behöver Vasalunds IF varenda poäng man kan få. Jumbolag som man är, med 4 poäng upp till direktkvalsplats och 7 poäng upp till säker mark, måste poängen trilla in snart innan det är försent. Dock blir det naturligtvis en stor nöt att knäcka den här måndagskvällen då serieledarna IFK Värnamo kommer på besök till Skytteholms IP i Solna. Värnamo slåss för ett allsvenskt kontrakt och ser ut att ta det faktiskt eftersom man har 6 poäng tillgodo ner till trean Helsingborgs IF och ytterligare 2 poäng ner till fyran Norrby IF. Blir det 3 nya poäng idag så ska det mycket till för att tappa det här. Oh inte ska väl jumbon Vasalund vålla problem? nej vi tror ärligt talat inte det utan lirar på bortavinst till oddset 1.75 @unibet.

Vasalunds IF - IFK Värnamo speltips 4 okt