Se Spanien Frankrike via live stream när de möts i Uefa Nations League finalen. Du gör detta direkt hos CMore som direktsänder alla matcher.

Live stream av högsta kvalitet

Om du saknar tv kanalen tv12 som matchen visas på så har du en ny chans att se UEFA Nations League finalen via live stream. Värd för sändningen är CMore. CMore erbjuder live streaming för bland annat Champions League, VM-kvalet i fotboll och UEFA Nations League. Att det kommer en final just nu mitt i pågående VM-kval är pga Corona och läget i världen. Alla turneringar har blivit förskjutna och fotbollsmatcherna är något som landslagen håller på och spelar sig ikapp för att komma i fas. Därför pågår turneringarna samtidigt.

Med CMore live stream så får du en matchupplevelse av högsta kvalitet. Live streamingen fungerar precis lika bra som om du hade sett matchen via en vanlig tv-kanal. Det enda du behöver ha koll på är att du har en fungerande internetuppkoppling.

SE SPANIEN FRANKRIKE VIA LIVE STREAMINGEN HÄR –>> HOS CMORE.

Du kan se matchen oavsett var du befinner dig och du gör det via antingen surfplatta, mobiltelefon eller dator. Har du en smart-tv så borde du kunna stream Spanien – Frankrike direkt på den. Eller varför inte köra via din chromecast. Tekniken sätter inga hinder. Här kan du läsa mer om vårt utbud för live stream hos Svenskt Spel.

Vem vinner matchen?

Spanien dominerade bollinnehavet tidigare i veckan mot Italien men det kanske inte var så konstigt. Bonucci blev nämligen utvisad strax före halvtidsvilan. Normalt sett svårspelade Italien kunde därmed inte stå emot Spanien i semifinalen. Ferran Torres avgjorde med två mål.

Frankrike ångar på och har ett riktigt bra anfall på topp. 3 mål blev det från trion Mbappe, Benzema och Griezman. Man vann över Belgien i semifinalen med 3-2 och kommer vara favoriter i finalen. Oddset på bortaseger för Frankrike ligger på 2.55 @Unibet vilket känns som ett bra tips. Spanien är inte vad de har varit.

Vi rekar bortaseger på Spanien – Frankrike till oddset 2.55 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras). Observera att matchen spelas på neutral plan (Giuseppe Meazza stadion i Milano – Italien).

Spanien – Frankrike har matchstart 20:45!

Spanien Frankrike live stream