I väntan på morgondagens match i VM-kvalet mellan Sverige och Grekland så mjukar vi upp med Norges möte med Montenegro idag måndag 11 oktober. Se Norge – Montenegro på TV12 och via live streaming på C More med avspark 20:45.

VM-kval matcher 11/10

18:00
Cypern – Malta

20:45
Belarus – Tjeckien
Estland – Wales
Island – Liechtenstein
Kroatien – Slovakien
Lettland – Turkiet
Nederländerna – Gibraltar
Nordmakedonien – Tyskland
Norge – Montenegro
Rumänien – Armenien
Slovenien – Ryssland

Speltips Norge – Montenegro

Efter sju gruppomgångar är Norge grupptvåa med 14 poäng och Montenegro på fjärde plats med 11 poäng. Även om Montenegro visat upp en del fina resultat så ska det ändå mycket till för att Norge ska tappa poäng på hemmamark. Norge tippas som vinnare mot Montenegro @1.57 hos Unibet.

Norge - Montenegro VM-kval måndag 11 oktober