SHL tipset torsdag 14/10 är ett spel inför Djurgården – Luleå med stor spänningshalt fastän vi inte hunnit särskilt långt in på säsongen. Det känns som om både Djurgården och Luleå ger sig in i dagens bottenfight lite med kniven mot strupen. Jumbolaget Djurgårdens IF har förlorat sex matcher i rad nu. Serieelvan Luleå HF ser ut att ha lämnat den tunga förlustperioden bakom sig i och med de två vinsterna på sistone vilket gör att de lämnat bottenplatsen och därav börjar klättra uppåt i tabellen.

SHL matcher 14 okt

Helfull matchomgång i SHL är det som gäller denna torsdagsafton, alla med nedsläpp 19:00.

Djurgårdens IF – Luleå HF
Frölunda HC – Rögle BK
Färjestad BK – IK Oskarshamn
Leksands IF – Brynäs IF
Linköpings HC – Malmö Redhawks
Växjö Lakers – Skellefteå AIK
Örebro HK – Timrå IK

SHL-tipset Djurgården – Luleå

När vi idag tar oss an SHL-tipset inför Djurgården – Luleå så måste vi tillstå att det trots att det är väldigt tidigt på säsongen är ganska mycket som står på spel. Djurgårdens katastrofala förlustsvit på sex raka matcher är efter en noggrannare titt kanske ändå inte så farlig som den ser ut i en första anblick. Alla de fem senaste matcherna har spelats mot topp-6 klubbar. Och det blev endast uddamålsförlust 5-4 i senaste omgången mot seriefyran Färjestads BK. Luleå visade styrka när man i helgen vann med 3-2 hemma mot serietrean Växjö Lakers. Men vi vet också att många lag åker på pumpen direkt efter en överraskande stark insats i matchen innan. Så det är en av anledningarna till att vi tippar på Djurgårdsseger på hemmaisen i Hovet till odds 2.90 hos Bet365.

Tips, odds och bonusar

Läs våra bettinginspirerande artklar i vår spelguide, men också för mer info om SHL, läs här! Njut av SHL hockey när den är som bäst, ta för dig av sköna bonuspengar och spela på odds och livebetting med extrapengar som erbjuds av Sveriges bästa spelbolag:

SHL Tipset