NHL live stream! Extraordinärt fantastiska nyheter för alla hockeyälskare och NHL fans, nu kan vi se på NHL live stream helt gratis hos spelbolag som exempelvis Unibet och Bet365. Streama NHL live och tippa samtidigt liveodds för bästa upplevelsen!

Hockeyglöden har tänts ytterligare nu när en ny NHL säsong precis har dragit igång. Fredagens speltips läggs här upp på bordet inför nattens NHL drabbning Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks som har nedsläpp 01:00 natten mellan fredag 15/10 och lördag 16/10,

NHL live stream lördag 16/10

Under alla år så har vi saknat just NHL-hockeyn i live-streaming tablåerna hos spelbolagen. Därför är vi otroligt glada över att se både Unibet och Bet365 få till rättigheter för att få visa alla NHL matcherna i direktsändning på deras hemsidor och appar. Men som vanlig behöver du vara inloggad och ha någon krona insatt på spelkontot hos dem för att kunna titta på live-streaming gratis.

Lördagens NHL sändningar 16 okt

Helgens NHL börjar med tre mycket tidiga matcher under lördagsmorgonen som sedan följs upp med ett möte på bästa sändningstid under lördagskvällen för att sedan återigen rada upp ett stort gäng matcher under söndagsmorgonen igen.

NHL Lördag 16 oktober

01:00 New Jersey Devils – Chicago Blackhawks
01:00 Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks
04:00 Anaheim Ducks – Minnesota Wild
19:00 Buffalo Sabres – Arizona Coyotes

NHL Söndag 17 oktober

00:00 Florida Panthers – New York Islanders
01:00 Boston Bruins – Dallas Stars
01:00 Columbus Blue Jackets – Seattle Kraken
01:00 Detroit Red Wings – Vancouver Canucks
01:00 Montreal Canadiens – New York Rangers
01:00 Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks
01:00 Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators
01:00 Washington Capitals – Tampa Bay Lightning
02:00 Nashville Predators – Carolina Hurricanes
03:00 Colorado Avalanche – St. Louis Blues
04:00 Edmonton Oilers – Calgary Flames
04:00 San Jose Sharks – Winnipeg Jets
04:30 Los Angeles Kings – Minnesota Wild
23:00 Ottawa Senators – Dallas Stars

Tipset Flyers – Canucks 16 oktober

Det här är Philadelphia Flyers premiärmatch för NHL-säsongen medan Vancouver Canucks redan spelat en vilket blev förlust efter straffläggning mot Edmonton Oilers häromnatten. Matcherna i NHL som spelats hittills har till klart övervägande del slutat med att över 5.5 mål gjorts. Men vi väljer att tippa hemmavinst för Philadelphia Flyers till odds 2.05 @Unibet.

 

NHL Live Stream & Tips 16/10: Flyers - Canucks