Zlatan Ibrahimovic förväntas göra comeback när Milan möter Verona i Serie A lördag 16 oktober, se på Milan – Verona live stream och betta samtidigt på liveodds hos Unibet och Bet365. Som vi längtar att få se ibracadabra på en fotbollsplan igen. Kanske bjuds vi på lite Zlatangodis denna lördagkväll, avspark i Milan – Verona i Serie A sker kl. 20:45. Nu är det lätt att tända till när vi idag får extra tändvätska på fotbollsglöden i form av att en viss herr Ibrahimovic ska in i rampljuset ännu en gång. Kul som Zatan! Se speltipset inför matchen allra längst ner…

Milan – Verona live stream 16/10

En alldeles särdeles händelserik sportlördag har vi på lördagsschemat 16/10. Innan Milan – Verona live stream avnjuts under sena lördagskvällen har vi massvis med både fotbollsmatcher och hockeymatcher att streama live hos Unibet och Bet365. Det räcker att bara ta en glutt på fotbolls- respektive hockey-schemat längre ner i artikeln här för att förstå det delikata dilemmat vi ställs inför, särskilt eftersom de flesta av alla sportevenemangen kan streamas live direkt på antingen Unibet eller Bet365.

Regga konto gratis och ha peng på kontot

Men vi bör förtydliga att du måste vara inloggad hos dessa spelbolag och ha någon enstaka krona insatt på spelkontot för att live-streaming utbudet ska bli tillgängligt för dig. Bäst av allt är att du kan streama sport för all framtid hos dem så länge du låter en liten peng stå kvar på spelkonto. S med andra ord, spela inte upp allt du har satt in där. Regga konton gratis och ta din välkomstonus så får du både extra pengar på spelkontot och kan samtidigt börja streama massor av sport omedelbart!

Streama dessa Serie A matcher idag

15:00 Spezia – Salernitana
18:00 Lazio – Inter
20:45 Milan – Verona

Streama Alexander Isak ikväll

Lite synd är det att Zlatan krockar med vår andra svenska kelgris Alexander Isak ikväll. La Liga mötet Real Sociedad – Mallorca drar igång 21:00, en kvart efter matchstart på San Siro i Milano. Bägge matcherna finns att streama live på Unibet och Bet365.

Streama dessa La Liga matcher idag

18:30 Levante – Getafe
21:00 Real Sociedad – Mallorca

Titta på NHL live stream hos unibet och bet365

Sjukt kul är att vi numer kan streama även NHL hockey när vi är inloggade hos Unibet och Bet365. För första gången har spelbolagen fått rättigheter att sända ishockey från staterna vilket är en dunderskön möjlighet vi naturligtvis inte tänker missa. Se här lördagskvällens och söndagsmorgonens fullspäckade streamingtablå:

USA: NHL
19:00 Buffalo Sabres – Arizona Coyotes
Söndag 17 oktober:
00:00
Florida Panthers – New York Islanders
01:00
Boston Bruins – Dallas Stars
Columbus Blue Jackets – Seattle Kraken
Detroit Red Wings – Vancouver Canucks
Montreal Canadiens – New York Rangers
Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks
Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators
Washington Capitals – Tampa Bay Lightning
02:00
Nashville Predators – Carolina Hurricanes
03:00
Colorado Avalanche – St. Louis Blues
04:00
Edmonton Oilers – Calgary Flames
San Jose Sharks – Winnipeg Jets
04:30
Los Angeles Kings – Minnesota Wild
23:00
Ottawa Senators – Dallas Stars

Fotboll i övrigt lördag 16 oktober

SVERIGE: Allsvenskan
15:00
Degerfors IF – Halmstads BK
Östersunds FK – Malmö FF
17:30
IK Sirius – Varberg BoIS

ENGLAND: Premier League
13:30
Watford – Liverpool
16:00
Aston Villa – Wolves
Leicester – Manchester United
Manchester City – Burnley
Norwich – Brighton
Southampton – Leeds
18:30
Brentford – Chelsea

SPANIEN: La Liga
18:30 Levante – Getafe
21:00 Real Sociedad – Mallorca

TYSKLAND: Bundesliga
15:30
Dortmund – Mainz
Eintracht Frankfurt – Hertha Berlin
Freiburg – RB Leipzig
Furth – Bochum
Union Berlin – Wolfsburg
18:30
Borussia Mönchengladbach – Stuttgart

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Clermont – Lille
21:00 Lyon – Monaco

Hockey lördag i övrigt 16 oktober

SVERIGE: SHL
15:15
Brynäs IF – Luleå HF
Leksands IF – Örebro HK
Malmö Redhawks – Skellefteå AIK
Rögle BK – Färjestad BK
18:00
IK Oskarshamn – Växjö Lakers
Linköpings HC – Frölunda HC
Timrå IK – Djurgårdens IF

Speltips Milan Verona 16/10

När vi ändå ska titta på Zlatan Ibrahimovic och Milan – Verona live stream med avspark 20:45 så kan det ju vara riktigt gött att spela ett eller annat odds på matchen också, både inför och under matchen i form av livebetting. AC Milan är tvåa i Serie A efter sju omgångar och Verona år på tolfte plats. Båda lagen har gjort bra ifrån sig på sistone men Milan på hemmaplan och med Zlatan som extra vitamininjektion blir svårslaget denna lördagsafton. Vi tippar att Milan vinner med minst två måls marginal (asian handicap -1.5) till odds 2.65 @Unibet.

Milan - Verona Live Stream & Tips Serie A 16/10