Aston Villa – Wolverhampton speltips. Vi vänder blickarna mot Birmingham där vi hittar en hemma seger för Aston Villa mot Wolverhampton.

Efter det långa landslagsuppehållet är det åter igen dags för klubblagsfotboll. Som vanligt efter landslagsuppehållen så bör man undvika spel på storlagen. Det finns många givna matcher på förhand men faktum är att både Liverpool (borta watford) och Chelsea (borta brentford) kan få det svårt. Båda klubbarna har haft många spelare som rest och spelat med sina landslag. Man brukar kunna se en tendens till trötthet och det gör att vi skulle undvika spel på dessa. Speciellt då båda har bortamatcher vilket även kan vara lite omotiverande.

Aston Villa utan Grealish

Aston Villa är så klart inte lika starka utan Jack Grealish som man tappade till Manchester City i somras men man har lärt sig att spela utan engelsmannen och börjar komma igång. Hemma på Villa Park är man alltid jobbiga att möta och därför får man tipset mot ett skadedrabbat Wolverhampton.

Många spelare saknas i Wolverhampton och vi tror att de kommer få svårt att få med sig poäng mot Aston Villa. Bueno H, Jonny, Mosquera Y, Neto P och Trincao missar alla matchen för bortagänget. Aston Villa har en del spelare som är tveksamma till start men det är bara Trezeguet som definitivt missar matchen.

Speltipset

Hemma på Villa Park är Aston Villa än så länge obesegrade där man har 2 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Vi testar en rak etta på hemmaseger mot Wolverhampton till oddset 2.33 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras). Här hittar ni alla våra speltips löpande.

Aston Villa – Wolverhampton har matchstart 16:00 och visas av Viaplay.

Idag kan du streama Zlatans comeback genom att se på Milan – Verona live stream!

Speltips premier league